Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ: Αυτό είναι το πρώτο επίσημο πορτρέτο των επόμενων βασιλιά και βασίλισσας της Mεγάλης Βρετανίας (φωτό)

Παρουσιάστηκε το πρώτο επίσημο κοινό πορτρέτο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ!

Το πρώτο επίσημο κοινό πορτρέτο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ αποκαλύφθηκε σήμερα με αφορμή την επίσκεψη του ζευγαριού στο Cambridgeshire για να γιορτάσει την κομητεία.

Το ζευγάρι έκανε επίσης μια άλλη εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ημέρας του, επισκεπτόμενο τα παιδικά νοσοκομεία της Ανατολικής Αγγλίας (East Anglia's Children's Hospices - EACH) στο Μίλτον, των οποίων η Κέιτ είναι προστάτιδα εδώ και 10 χρόνια, με αφορμή την Εβδομάδα Παιδικών Νοσηλευτηρίων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SheerLuxe (@sheerluxe)

 

 

 

 

 

Στην πρώτη στάση της ημέρας, η Κέιτ, φορώντας ένα μπλε φόρεμα του LK Bennett, - το οποίο έχει ξανά φορέσει - και ο Γουίλιαμ επισκέφθηκαν το Μουσείο Fitzwilliam του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, όπου είδαν το ζωγραφισμένο πορτρέτο τους, όπως αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο κοινό.

 

 

Το έργο τέχνης αποτυπώνει την Kate να δείχνει αιθέρια με ένα σμαραγδένιο φόρεμα αξίας 1. 595 λιρών από το The Vampire's Wife, το οποίο φόρεσε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια μιας ιστορικής τριήμερης επίσκεψης στο Δουβλίνο τον Μάρτιο του 2020 αναφέρει η Daily Mail.

Φορώντας πράσινες σατέν γόβες Manolo Blahnik αξίας 875 λιρών, ποζάρει με το χέρι της τυλιγμένο γύρω από τον κομψό William, ο οποίος είναι ντυμένος με ένα κομψό κοστούμι με μπλε γραβάτα.

 

Ζωγραφισμένο από τον βραβευμένο Βρετανό καλλιτέχνη πορτρέτων Jamie Coreth, το έργο ανατέθηκε το 2021 από το Cambridgeshire Royal Portrait Fund, το οποίο ανήκει στο Cambridge Community Foundation, ως δώρο στο Cambridgeshire.

 

Αφού είδαν το πορτρέτο, ο Δούκας και η Δούκισσα συναντήθηκαν με υποστηρικτές του έργου, μεταξύ των οποίων ο καλλιτέχνης και η Lady Sibyl Marshall - η σύζυγος του αείμνηστου Sir Michael Marshall, η οποία είχε αρχικά προτείνει την ιδέα για τη δημιουργία του πορτρέτου.

Το κοινό θα μπορεί να δει το πορτρέτο στο Μουσείο Fitzwilliam για μια αρχική περίοδο τριών ετών, μετά την οποία το έργο τέχνης θα εκτεθεί σε άλλους κοινοτικούς χώρους  και γκαλερί σε όλο το Cambridgeshire.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ