Ο Giorgio Armani σε σπάνια δημόσια εμφάνιση - Αγκαζέ με τους άντρες που προτιμά αυτή την εποχή (φωτό)

Ο πρωταγωνιστής του Bridgerton είναι το νέο πρόσωπο του Armani Code....

Ο Giorgio Armani φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες με τους εκλεκτούς καλεσμένους του στην επίδειξη ανδρικής μόδας Giorgio Armani Άνοιξη Καλοκαίρι 2023.

Ο Regé-Jean Page, ο κούκλος πρωταγωνιστής του Bridgertonείναι, είναι το νέο πρόσωπο του Armani Code και ο Scott Eastwood είναι το πρόσωπο της ανδρικής καμπάνιας του Giorgio Armani για το φθινόπωρο-χειμώνα 2022-23.

Άλλοι προσκεκλημένοι ήταν οι ηθοποιοί Mads Mikkelsen, Jonathan Bailey, Lucas Bravo, Diego Boneta, ο σκηνοθέτης Giuseppe Tornatore, ο τραγουδιστής Giuliano Sangiorg και οι αστέρες του NBA D'Angelo Russell και Jordan Clarkson. 

Συγκεκριμένα, ο Regé-Jean Page πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου Armani Code Parfum, η οποία γυρίστηκε από τον Γάλλο σκηνοθέτη Manu Cossu και τον Βρετανό φωτογράφο Damon Baker, και θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο.

«Ο Regé-Jean Page ενσαρκώνει και εξερευνά τις πτυχές μιας ευγενικής, βαθιάς αρρενωπότητας που δεν είναι επιδεικτική. Αποτυπώνει με αυθεντικό και αυθόρμητο τρόπο τον πολιτισμικό πλούτο και την ενέργεια της εποχής μας», δηλώνει ο Giorgio Armani, με τον Regé-Jean Page να προσθέτει: «Ο ρόλος μου στο Armani Code αποτελεί ένα εξαιρετικό προνόμιο.

Μου δίνει τη δυνατότητα να ενσαρκώσω το αβίαστο στiλ μιας μάρκας που έχει ορίσει το αποκορύφωμα του εμβληματικού κινηματογραφικού στiλ και εξακολουθεί να εμπνέει μια προοδευτική οπτική του τρόπου με τον οποίο διαμορφώνουμε όλοι το μέλλον μας.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ