Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα δίνουμε έμφαση στις σχέσεις, την αρμονία, την κοινωνικότητα, την αισθητική και την ομορφιά

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Η Σελήνη περνάει όλη τη μέρα της στο ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη, δηλαδή στον Ταύρο, δίνοντας έμφαση στις σχέσεις, την αρμονία, την κοινωνικότητα, την αισθητική και την ομορφιά.

Η Παρασκευή είναι η τέλεια μέρα να κλείσετε ραντεβού, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και την εμφάνιση σας, να κανονίσετε μια έξοδο με φίλους για ένα δείπνο σε ένα όμορφο παραθαλάσσιο μέρος, αλλά και να κάνετε σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις σε θέματα επαγγελματικών. 

ΚΡΙΟΣ

Μια αρκετά ευχάριστη μέρα για σας η Παρασκευή, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο είναι ουδέτερη προς το ζώδιο σας, αλλά μια χαρά επιρροή για να περάσετε όμορφα, να επιδιώξετε να δείτε φίλους και γενικώς να είστε πιο χαλαροί. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τις παρορμητικές αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας φέρνοντας σας στο επίκεντρο, αλλά προσδίδοντας σας παράλληλα και λίγο άγχος ή ανησυχία για να εξελιχθούν οι υποθέσεις σας καλά. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε σήμερα να κάνετε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή για το γουηκέντ, αλλάζοντας παραστάσεις σε ένα τόπο που αγαπάτε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μάλιστα θα το πρότεινα να επιλέξετε τη σημερινή μέρα για ένα ταξίδι, αφού όλα κυλούν πιο άνετα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Ταύρο σάς δημιουργεί τάσεις φυγής καθώς παίρνει θέση στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Αυτός ο οίκος είναι ιδιαίτερα εσωτερικός και προσωπικός και σίγουρα αθέατος για τους πολλούς. Με κάποιο τρόπο δε θέλετε αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε να τα μοιραστείτε με όποιον κι όποιον.

Αν εργάζεστε είναι από τις μέρες που θα προτιμούσατε να μη σας μιλάνε οι άλλοι πολύ και να περνάτε απαρατήρητοι όπου υπάρχει πολύς κόσμος. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ