Η Sienna Miller έβαλε ένα καλοκαιρινό λευκό….νυφικό αλλά η Πριγκίπισσα Beatrice έκλεψε με το παγιετέ φόρεμα την παράσταση (φωτό)

Λάμψη και πανέμορφες παρουσίες στην  Εθνική Πινακοθήκη στο Λονδίνο.... 

Η Σιένα Μίλερ και η Λάρα Στόουν έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις, καθώς παρευρέθηκαν στο εναρκτήριο καλοκαιρινό πάρτι της Εθνικής Πινακοθήκης στο Λονδίνο την Πέμπτη.

Η 40χρονη ηθοποιός Sienna, μας έδειξε την απίστευτη σιλουέτα της καθώς φόρεσε ένα λευκό στράπλες φόρεμα με φιόγκο στην πλάτη. Τα ασημένια σκουλαρίκια έδιναν μια επιπλέον λάμψη στο outfit, ενώ το ροζ μανικιούρ της, έδενε απίστευτα με το υπόλοιπο σύνολο! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evening Standard Insider (@esinsider)

Η πρωταγωνίστρια του American Sniper άφησε τις χρυσές της μπούκλες να ανεμίζουν, καθώς χαμογελούσε στα κλικς των φωτογράφων. 

Στην εκδήλωση όμως βρέθηκε και η εκθαμβωτική Πριγκίπισσα Beatrice, που εντυπωσίασε με το παγιετέ φόρεμά της σε απόχρωση του πάγου, από τον οίκο Μarkarian nyc. Συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozz. 

Η 33χρονη  Beatrice, έλαμπε στο πανέμορφο φόρεμά της, το οποίο είχε στην μέση μια μαύρη ζώνη. 

Κρατούσε όπως αναφέρει η Daily Mail τα απαραίτητα σε μια λευκή τσάντα clutch από Tyler Ellis αι ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια. 

Instagram

Η κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα, Δούκισσας της Υόρκης, τόνισε τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της με λίγο έντονη μάσκαρα και ροζ lip gloss. O πρασινομάτης σύζυγός της επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι και έδειχνε χαρούμενος και ευδιάθετος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ