Βουδαπέστη: Αθλήτρια λιποθύμησε μέσα στην πισίνα – Δείτε την αγωνιώδη διάσωσή της (φωτό/βίντεο)

Η μητέρα της δήλωσε ότι την είχε ξαναδεί να χάνει τις αισθήσεις της.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 23 Ιουνίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Βουδαπέστη με πρωταγωνίστρια την 25χρονη Αμερικανίδα αθλήτρια Ανίτα Άλβαρες, η οποία έχασε τις αισθήσεις της, ενώ βρισκόταν μέσα στο νερό.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της προπονήτριάς της Άντρεα Φουέντες και λίγο μετά ενός ακόμη ατόμου που βούτηξαν στην πισίνα για να την βγάλουν έξω, ενώ άμεσα έδρασε και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Η Άλβαρες, η οποία έχει συμμετάσχει δύο φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μεταφέρθηκε με φορείο στο ιατρείο του κολυμβητηρίου κι από εκεί διακομίστηκε για εξετάσεις σε νοσοκομείο. Λίγο αργότερα η επικεφαλής της αμερικανικής ομάδας δήλωσε ότι «η Ανίτα είναι καλά» αποδίδοντας το επεισόδιο στο άγχος και την πίεση.

Δεν είναι πρώτη φορά που η Αλβάρεζ χάνει τις αισθήσεις της. Είχε ένα ακόμα περιστατικό κατά τη διάρκεια προπονήσεων στην Βαρκελώνη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς. Η μητέρα της δήλωσε ότι την είχε ξαναδεί να χάνει τις αισθήσεις της αλλά όχι κατά τη διάρκεια αγώνων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ