Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Οι επιρροές είναι χωρισμένες το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Οι επιρροές είναι χωρισμένες μέσα στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου ακριβώς στα δύο και είναι εντελώς διαφορετικές σαν αίσθηση.

Το Σάββατο με τη Σελήνη στον Ταύρο που συναντά πρώτα τον Ουρανό τα ξημερώματα του Σαββάτου και το βράδυ της Κυριακής τον Κρόνο σε τετράγωνο, δίνει λίγο πιο βαριά αίσθηση, καθώς όλοι αναλογιζόμαστε «τα πρέπει» της δουλειάς, αλλά και τις έννοιες και τα άγχη που έχει ο καθένας από μας στη ζωή του.

Το Σάββατο προσφέρεται για να βάλουμε σε τάξη το σπίτι και να οργανώσουμε καλύτερα τα πρακτικά μας θέματα. Ευτυχώς και τις δυο μέρες δεν έχουμε ιδιαίτερα επιβαρυντικές όψεις.

Η Κυριακή είναι σαφώς πιο ευχάριστη μέρα με τη Σελήνη στους Διδύμους, πιο ανάλαφρη, ευχάριστη, επικοινωνιακή, καθώς η Σελήνη σχηματίζει συνόδους με τον Ερμή και την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Δία.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο αποτελεί με κάποιο τρόπο μια συνέχεια του κλίματος της Παρασκευής με τη Σελήνη στον Ταύρο μέχρι το βράδυ. Θα είστε αφοσιωμένοι σε κάποια πρακτικά θέματα ίσως των οικονομικών σας, μολονότι μπορεί να μπείτε και στον πειρασμό να κάνετε κάποια ψώνια. Στην πορεία της μέρας μπορεί να κανονίσετε κάτι με τον σύντροφο ή την οικογένεια σας και να περάσετε μαζί τους κάποιες απολαυστικές στιγμές. Η Κυριακή είναι πολύ διαφορετική μέρα και θα είστε σε μια νοητική εγρήγορση.

Ίσως χρειαστεί να προετοιμαστείτε κάπως για επαγγελματικά θέματα ή αν σπουδάζετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στα βιβλία σας. Από την άλλη, μπορεί να συζητήσετε για μια συνεργασία ή γενικά να έχετε πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Το πρωινό της Κυριακής προσφέρεται για βόλτες, επαφές με φίλους και πιο χαλαρές δραστηριότητες που σας γεμίζουν ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο όλα τα φώτα είναι πάνω σας, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας και νιώθετε μεγαλύτερο ενθουσιασμό με ό,τι καταπιάνεστε και έχετε στο πρόγραμμα σας. Εξαιρετική μέρα για δημιουργία και επικοινωνία, αλλά και για να κανονίσετε με ένα αγαπημένο πρόσωπο να μιλήσετε για τα σχέδια σας και τα δικά του. Θετική και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας από πλευράς εμφάνισης ή να ψωνίσετε κάτι για σας που θα σας κάνει να χαρείτε.

Όλα αυτά το Σάββατο. Την Κυριακή η Σελήνη περνά στους Διδύμους, οι τόνοι πέφτουν και αρχίζετε να σκέφτεστε τα πιο πρακτικά και ρεαλιστικά πλάνα σας για την εβδομάδα που ξεκινά αυτά της δουλειάς και των υποχρεώσεων σας. Δεν είναι απίθανο μάλιστα να συζητήσετε και κάποια οικονομική πρόταση που μπορεί να σας έχει γίνει. Η Κυριακή είναι πάντως η καλύτερη μέρα για να θέσετε ξεκάθαρα στόχους εργασίας, υγείας, οικονομικών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο ανήκει ξεκάθαρα στον ύπνο, την ξεκούραση, τη φροντίδα του εαυτού σας και είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεχάσετε τα πρέπει και τις υποχρεώσεις και να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας δίνει ενέργεια, σας κάνει χαρούμενους, σας τρέφει σωστά, σας διατηρεί τονωμένους. Είναι η μέρα αφοσίωσης στον ίδιο σας τον εαυτό. Καταλαβαίνετε ότι οτιδήποτε άλλο θα σας φαίνεται αγγαρεία αν δεν το επιθυμεί η ψυχή σας. Κι εδώ που τα λέμε χρειάζεστε ένα διάλειμμα κι από τους άλλους για να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα.

Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής. Την Κυριακή αλλάζει το αστρολογικό κλίμα, η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και η εξωστρέφεια επιστρέφει γιατί ξεκινά μια καινούρια εβδομάδα, κι έχετε πολλά να κάνετε και να δείτε κυρίως σε θέματα καριέρας, σπουδών ή όποιων άλλων στόχων έχετε. Με φορτισμένες μπαταρίες όμως ποιος σας πιάνει!

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ