Έχασε κιλά η βασίλισσα Μάξιμα: Με καλοκαιρινό ουάου φόρεμα στο αγαπημένο της χρώμα - τι φόρεσαν οι τρεις πριγκίπισσες (φωτό)

Η βασιλική οικογένεια πόζαρε στον φακό

Αδυματισμένη και ανανεωμένη η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας, στις νέες οικογενειακές φωτογραφίες των royals, που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ο βασιλιάς Γουλιέλμος - Αλέξανδρος μαζί με την σύζυγό του και τις τρεις κόρες τους πόζαραν στον φακό για την καθιερωμένη φωτογράφισή τους, πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Όπως αναφέρει το parismtach.com αρχικά η συνάντηση ήταν να γίνει  στο Zuiderstrand, μια παραλία στη Χάγη. Ωστόσο λόγω του βροχερού καιρού έγινε τελικά σε εσωτερικό χώρο και συγκεκριμένα στο Bosch Palace, την κατοικία και τον χώρο εργασίας του βασιλικού ζεύγους στην Ολλανδία. 

Ο μονάρχης δέχθηκε εκατό εκπροσώπους του ολλανδικού Τύπου, αυτή την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022, για την παραδοσιακή καλοκαιρινή τους φωτογράφιση.

Φωτογραφίες: Instagram - ?RVD - Patrick van Emst

Στις εικόνες βλέπουμε την οικογένεια να ποζάρει μαζί, ενώ σε άλλα κλικς ο βασιλιάς φωτογραφήθηκε τόσο με την σύζυγό του, όσο και με την πρωτότοκη κόρη τους και διάδοχό του, την 18χρονη Αμαλία (Catharina-Amalia ).

Η 51χρονη royal επέλεξε ένα ουάου καλοκαιρινό φόρεμα στο αγαπημένο της χρώμα, το πράσινο, το οποίο ήταν από το brand Altuzarra. Το look ολοκληρώθηκε με γόβες Gianvito Rossi.

Στα πράσινα ήταν ντυμένη και η 17χρονη πριγκίπισσα Αλεξία (Alexia) η οποία φόρεσε ένα σετ (παντελόνι - πουκάμισο) Sandro Paris Officiel, κόκκινα πέδιλα από τα Zara και ένα τσαντάκι του ίδιο χρώματος. 

Η 15χρονη πριγκίπισσα Αριάν (Ariane) πόζαρε στις οικογενειακές φωτογραφίες με ένα λευκό κοντό shirt dress συνδυασμένο με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες. 

Όσο για την διάδοχο, αυτή την είδαμε να φορά ένα μακρύ flroal φόρεμα Diane von Furstenberg και σανδάλια Gianvito Rossi.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ