Κουκάκι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον συζυγοκτόνο - Βασανιστικά τα τελευταία λεπτά της 46χρονης (βίντεο)

Η 46χρονη σύμφωνα με πληροφορίες ήθελε διαζύγιο ενώ ο 53χρονος επέμενε να είναι μαζί

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στον 53χρονο δράστη που δολοφόνησε την 46χρονη σύζυγό του στο στο Κουκάκι.

Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής εις βάρος της συζύγου του καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία είχε απειλήσει τη γυναίκα και στο παρελθόν.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη γυναικοκτονία στο Κουκάκι

«Συνελήφθη 55χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία της 46χρονης συζύγου του Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία που τελέστηκε πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Ιουνίου 2022 στο Κουκάκι σε βάρος 46χρονης ημεδαπής.

Για την υπόθεση συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο 55χρονος σύζυγος της ημεδαπής, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ως μέσο τέλεσης του εγκλήματος κατασχέθηκε μαχαίρι κουζίνας, το οποίο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή».

Τα τελευταία λεπτά της ζωής της 46χρονης ήταν βασανιστικά

Βασανιστικός ήταν ο θάνατος της 46χρονης που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στο Κουκάκι. Ο 53χρονος, πρώην αθλητής πάλης, πήγε στο σπίτι όπου διέμενε η σύζυγός του και, όπως φαίνεται, εξαγριώθηκε όταν την είδε να φτιάχνει βαλίτσα για να φύγει. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε φίλη του θύματος.

Η 46χρονη σύμφωνα με πληροφορίες ήθελε διαζύγιο ενώ ο 53χρονος επέμενε να είναι μαζί. Στο σπίτι στο Κουκάκι ο 53χρονος άρχισε να φωνάζει όταν είδε ότι η εν διαστάσει σύζυγός του ετοιμαζόταν να φύγει.

 

 

Τον καβγά ακολούθησε το ξύλο. Ο 53χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και κυνήγησε τη 46χρονη. Την τραυμάτισε στην πλάτη με το μαχαίρι και στη συνέχεια την κάρφωσε στο λαιμό και στο στήθος. Ακόμα κι όταν έπεσε αιμόφυρτη, ο ίδιος την άφησε αβοήθητη να ξεψυχήσει. Μάλιστα, πήρε τηλέφωνο το γιο του ο οποίος έσπευσε στο σπίτι όπου είδε το αποτρόπαιο θέαμα.

Ο 53χρονος πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας. Εκεί έπεσε στον γκρεμό, καθώς το αυτοκίνητο έφυγε από τον έλεγχό του μετά από λάθος ελιγμό. Στη συνέχεια έκοψε τις φλέβες του. Τελικά ο 53χρονος εντοπίστηκε από τις αρχές το πρωί της Παρασκευής και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Πίστευα ότι με απατούσε»

«Είχα παθολογική ζήλια για εκείνη. Πίστευα ότι με απατούσε. Με την Κατερίνα τσακωνόμασταν. Είχα φύγει από το σπίτι και επέστρεψα πριν από ένα μήνα. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε. Όμως όλα πήγαν στραβά. Γύρισα από τη δουλειά στις 23.30. Είδα ότι είχε ετοι8μάσει βαλίτσες να φύγει ταξίδι. Τη ρώτησα πού πάει και δεν μου απαντούσε. Εκνευρίστηκα και τη χτύπησα. Με χτύπησε και εκείνη. Τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά, άρπαξα το μαχαίρι και τη χτύπησα. Πήρα το γιο μας τηλέφωνο και του είπα ότι “σκότωσα τη μητέρα σου και έφυγα από το σπίτι”».

Εurokinissi/ Γιάννης Παναγόπουλος

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 53χρονου στους αστυνομικούς, τη στιγμή που τον οδηγούσαν στο νοσοκομείο.

Όπως ομολόγησε αργότερα στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, η ζήλεια θόλωσε το μυαλό του και δεν μπόρεσε να δεχθεί πως η 46χρονη δεν ήθελε να τα ξαναβρούν. Πρόκειται για την πέμπτη γυναικοκτονία μέσα στο 2022.

«Εγώ τη γυναίκα ήξερα. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ καλός. Την είχα γνωρίσει από ένα γκρουπ που πηγαίναμε Ιεροσόλυμα. Ήταν πολύ θρησκευόμενο άτομο. Το μόνο που έμαθα από κοινούς γνωστούς είναι ότι είχε χωρίσει πριν δύο χρόνια με το σύζυγό της και μετά τα ξαναβρήκαν. Την ξέρω από το 2007. Τι προβλήματα είχε με τον άντρα της δεν ξέρω. Ήμασταν γνωστές, είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο. Δεν ήξερα τίποτα για την προσωπική της ζωή», ανέφερε μεταξύ άλλων η φίλη της αδικοχαμένης 46χρονης στο MEGA.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ