Ουκρανός θεός χορευτής, καλλονός με πράσινα μάτια κάνει ακροβατικά στον αέρα & στο νερό - κατακτά τον πλανήτη! (βίντεο)

Ημίγυμνος και βρεγμένος! 

 

Τον γύρο του κόσμου κάνει η εκπληκτική performance του Ουκρανού Όλγεκ Τατάρινοβ (Oleg Tatarynov) που μάγεψε με το χορευτικό του.

Ο νεαρός εμφανίστηκε πριν κάποιους μήνες, στο τηλεοπτικό show «Supertalent» της Κροατίας και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτο!Τώρα το βίντεο έχει αναδημοσιευτεί στα social media και έχει γίνει viral. Φυσικά ο ίδιος είχε προκρίθει στον τελικό.

Ο καλλονός χορευτής, υπό τον ήχο του  «Believer» των Imagine Dragon, εκτέλεσε μια απίθανη χορογραφία. Στην σκηνή είχε τοποθετηθεί μια μπανιέρα με νερό με αποτέλεσμα όσο εκείνος έκανε τα «μαγικά» να του να δημιουργείται ένα μοναδικό εφέ.

Δείτε το βίντεο που έγινε viral

Κριτική επιτροπή και κοινό δεν πίστευαν στα μάτια τους, αφού όπως θα δείτε και στα πλάνα ο Τατάρινοβ είχε ενσωματώσει ακροβατικά στην ρουτίνα του. 

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση της Μάια Σούπουτ, μιας από τους κριτές του sho, η οποία έβγαζε κυριολεκτικά επιφωνήματα όσο τον έβλεπε να χορεύει.

Ο καλογυμνασμένος, κούκλος Ουκρανός με τα πράσινα μάτια έχει συμματάσχει και σε άλλα αντίστοιχα shows, ενώ στο Inagram του - όπου απαριθμεί πάνω από 90.000 followers δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες από παραστάσεις του, αλλά και από ταξίδια και στιγμές της προσωπικής του ζωής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ