Η βασίλισσα Ελισάβετ «ξεθωριάζει μπροστά στα μάτια μας» - με νέο κούρεμα η 96χρονη μονάρχης, αλλά πολύ αδυνατισμένη… (φωτό)

Μια ειδικός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την υγεία της

Η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε με νέο κούρεμα, ωστόσο την ίδια ώρα το γεγονός ότι έχει αδυνατίσει πολύ προκαλεί προβληματισμό για την υγεία της.

Η 96χρονη μονάρχης φαίνεται να έκοψε πιο κοντά τα μαλλιά της, τόσο σε μια φωτογραφία από την συνάντηση που είχε στο Κάστρο του Ουίνδσορ με τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ, Justin Welby, όσο και σε αυτή από το τετ α τετ της με την  Κυβερνήτη της Νέας Νότιας Ουαλίας, Μάργκαρετ Μπίζλι.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες που δημοσιεύτηκαν στην επίσημη σελίδα της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, η Ελισάβετ, την οποία είχαμε συνηθίσει με πιο μακριές, μπούκλες έχει πλέον ένα νέο «κακολαιρινό κούρεμα», όπως σημείωσε στα σχόλια και ένας από τους followers.

 

 

 

 

Και ενώ πολλοί θαυμαστές της έγραψαν όμορφα λόγια για το νέο look της, μια ειδικός σε βασιλικά θέματα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας ότι νέες φωτογραφίες της βασίλισσας  δείχνουν την αγαπημένη μονάρχη «να ξεθωριάζει μπροστά στα μάτια μας».

Ειδικότερα σύμφωνα με το nypost.com σε άρθρο της για την  αυστραλιανή εφημερίδα News.com.AU, η Daniela Elser - ανέφερε ότι οι εικόνες της Ελισάβετ να  χαιρετίζει την κυβερνήτη της Νέας Νότιας Ουαλίας την περασμένη εβδομάδα ήταν «τίποτε λιγότερο ανησυχητικές».

Η ίδια συνέκρινε την φωτογραφία - στην οποία η βασίλισσα φορά ένα κίτρινο φόρεμα και χαμογελά - με μια που τραβήχτηκε τον Ιούνιο του 2021, όταν η 96χρονη συνάντησε τον πρώην πρωθυπουργό της Αυστραλίας Σκοτ ​​Μόρισον. Τότε φορούσε ένα παρόμοι φουστάνι και όπως γράφει η Elser:

 «Στους 12 μήνες που μεσολάβησαν, η Αυτού Μεγαλειότης φαίνεται να έχει καμπουριάσει αισθητά, να είναι πολύ πιο αδύνατη  φαίνεται σαν να έχει συρρικνωθεί».

Ακόμα σημείωσε  πως «σχεδόν κάθε μήνα» από τον περασμένο Οκτώβριο, το γραφείο της βασίλισσας αναγκάστηκε να ανακοινώσει την απουσία της από «προηγουμένως αδιαπραγμάτευτες εκδηλώσεις» και υπέθεσε ότι η πλήρης έκταση των προβλημάτων υγείας της κρατείται μυστική. «Οι βοηθοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση» υποστήριξε η ειδικός. «Δυσκολεύονται πλέον να προσφέρουν στον Τύπο ένα σχόλιο για ό,τι μπορεί να ταλαιπωρεί τη βασίλισσα».

Ωστόσο η Elser ισχυρίστηκε  ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πρέπει να είναι κάπως διαφανή, καθώς κινδυνεύουν να φανούν «μυστικοπαθείς», ειδικά καθώς η εικόνα της οικογένειας έχει χτυπηθεί εν μέσω του πρόσφατου σκανδάλου του πρίγκιπα Άντριου.

Πράγματι, η υγεία της βασίλισσας  ήταν στα πρωτοσέλιδα από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν εντοπίστηκε να χρησιμοποιεί μπαστούνι για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια. Η Ελισάβετ νοσηλεύτηκε αργότερα τον ίδιο μήνα στο νοσοκομείο για ένα βράδυ και κατά συνέπεια ακύρωσε ένα ταξίδι στην Ιρλανδία πριν επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα.

Τον Μάιο μια δήλωση των Ανάκτορων του Μπάκιγχαμ αποκάλυψε ότι η βασίλισσα θα έχανε «απρόθυμα» μια επίσημη επίσκεψη, λόγω «κινητικών προβλημάτων». Η απόφαση ελήφθη σε «συνεννόηση με τους γιατρούς της», σύμφωνα με το παλάτι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DY365 (@dy365.in)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @windsor.royals.lovely

Την περασμένη εβδομάδα, η βασίλισσα έχασε το Royal Ascot για πρώτη φορά από τη στέψη της, που έγινε πριν από επτά δεκαετίες. Επίσης αποχώρησε νωρίτερα - λόγω «δυσφορίας» - από τις εκδηλώσεις  για τον εορτασμό των  70 χρόνων της στο θρόνο. 

 

Ενώ παρακολούθησε την παρέλαση Trooping the Color, έχασε την Εθνική Υπηρεσία των Ευχαριστιών και είδε τον διαγωνισμό για Platinum Jubilee, από την τηλεόραση.

Υπενθυμίζεται παράλληλα ότι το 2021 η βασίλισσα έχασε τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο.  Ο Δούκας του Εδιμβούργου ήταν στο πλευρό της αγαπημένης τους για πάνω από επτά δεκαετίες και απεβίωσε στις 9 Απριλίου 2021, στην κατοικία τους στον πύργο του Ουίνδσορ, δύο μήνες πριν γίνει 100 ετών.

 

Νωρίτερα φέτος η Ελισάβετ πέρασε και κορωνοϊό με το  Βασιλικό Νοσοκομείο του Λονδίνου να αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσε ότι την άφησε «πολύ κουρασμένη και εξαντλημένη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ