Ευγενία Νιάρχου: Γιορτάζει με χαρά την κολλητή της φίλη - ποια είναι η Bianca Brandolini (φωτό)

«Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα»

Τα γενέθλιά της κολλητής της Bianca Brandolini γιόρτασε η Ευγενία Νιάρχου.

Ειδικότερα η σχεδιάστρια κοσμημάτων δημοσοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες τις οποίες συνόδευσε με τρυφερές ευχές για την φιλενάδα της.

«Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα γιατί είναι η μέρα που γεννήθηκε αυτός ο ξεχωριστός άνθρωπος ✨ Σ 'αγαπώ τόσο πολύ Β @biancabrandolini ? ας είναι φέτος η χρονιά σου ⭐️» έγραψε στην ανάρτησή της η μεγαλύτερη κόρη του Φίλιππου και εγγονή του Σταύρου Νιάρχου.

Φωτογραφίες: Instagram

Ποια είναι η Bianca Brandolini

 Γεννημένη στο Παρίσι η 34χρονη σοσιαλιτέ προέρχεται από μια αρχαία ενετική αριστοκρατική οικογένεια. 

Ο πατέρας της είναι ο Rodrigo Tiberto Brandolini d'Adda και η μητέρα της είναι η πριγκίπισσα Georgina Maria Natividad, μοντέλο από την Γαλλία και την Βραζιλία που εργάστηκε για τον Valentino ως καλλιτεχνική του μούσα.

Μέσω του πατέρα της, είναι απόγονος της αυτοκράτειρας Μαρίας Θερεσίας και έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, την Coco Brandolini d'Adda. Η ίδια εργάζεται πλέον ως ηθοποιός και μοντέλο.

Ακόμα όμως είναι Ambassador της Estee Lauder για λογαριασμό της οποίας αναλαμβάνει χρέη «δημοσιογράφου» με την ίδια να ταξιδεύει και να παίρνει συνεντεύξεις από αγρότες που καλλιεργούν τρούφες και άλλα προϊόντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ