Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις (27/6-3/7) - Θα νιώσουμε πολύ ισχυρή την ανάγκη να ανήκουμε κάπου

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Λίγο πριν μας εγκαταλείψει ο μήνας Ιούνιος θα μας αποχαιρετήσει με μια Νέα Σελήνη στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου στις 29/06/2022. Αυτό το φεγγάρι θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε μια επανεκκίνηση σε ζητήματα καρδιάς και θα φέρει σε πρώτο πλάνο το σπίτι, την οικογένεια και τους οικείους μας.

Θα νιώσουμε πολύ ισχυρή την ανάγκη να ανήκουμε κάπου και θα αναρωτηθούμε εάν ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας κατανοεί σε βάθος όσα νιώθουμε και μας προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια.

Ωστόσο, όσο έντονο κι αν είναι το συναίσθημα αυτές τις ημέρες χρειάζεται μέτρο και λογική σε ό,τι κάνουμε, αφού το τετράγωνο που σχηματίζει αυτή η Νέα Σελήνη με τον Δία μάς κάνει επιρρεπείς σε υπερβολές. Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια ευχάριστη και ευνοϊκή όψη για τα αισθηματικά μας, αφού θα έχουμε ευκαιρίες για εξόδους, διασκέδαση και νέες γνωριμίες. Δεν αποκλείεται μάλιστα σε κάποιους από εσάς να χτυπήσει την πόρτα ένας νέος έρωτας.

Το κλίμα θα είναι ανάλαφρο και χαλαρό, επομένως απολαύστε την κάθε στιγμή στο έπακρο και ελάτε πιο κοντά με όσους αγαπάτε και σας κάνουν να περνάτε όμορφα. Ο μήνας Ιούλιος μας υποδέχεται με μια πολύ δυναμική όψη η οποία θυμίζει ωρολογιακή βόμβα.

Αυτή η όψη δεν είναι άλλη από το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που πραγματοποιείται το Σάββατο 02/07/2022. Οι επιθυμίες μας θα είναι έντονες τώρα και δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι τα πάθη μας κυριεύουν και η λογική δεν έχει καμία θέση εδώ.

Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να πάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο των καταστάσεων και θα αντιδράσουμε έντονα εάν δεν κερδίσουμε αυτό που θέλουμε. Παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, επιθετικότητα, ζήλια, παράνοια και χειριστική συμπεριφορά, είναι μερικές από τις παρενέργειες αυτής της όψης, επομένως χρειάζεται ψυχραιμία πριν δράσουμε.

Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται άλλη μια απαιτητική όψη η οποία δυσκολεύει την επικοινωνία και αυτή είναι το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα. Η κρίση διαστρεβλώνεται και δεν μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα τι πραγματικά συμβαίνει ή να βγάλουμε συμπεράσματα για τις σχέσεις και τους ανθρώπους γύρω μας.

Είναι πιθανό να λαμβάνουμε μπερδεμένα μηνύματα από τους άλλους ή από την άλλη εμείς να νιώθουμε ότι παρεξηγούνται τα λεγόμενα μας. Προσοχή λοιπόν σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, αφού θα είστε επιρρεπείς στην εξαπάτηση και το ψέμα.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 29/6 στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή το παρελθόν σας και σας καλεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα ή μια νέα αρχή σε ζητήματα καρδιάς. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, ενώ κάποιοι άλλοι απλώς θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας και να εκφράσετε όλα εκείνα τα συναισθήματα που κρύβατε μέσα σας.

Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Δία σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο και να μην παρασυρθείτε από την υπεραισιοδοξία και τις υψηλές σας προσδοκίες, γιατί στο τέλος μπορεί να προσγειωθείτε απότομα. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια άκρως ευνοϊκή όψη, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να κερδίσετε τους άλλους με το λέγειν και τον τρόπο σκέψης σας.

Αν είστε ήδη σε μια σχέση θα μπορέσετε να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα με το ταίρι σας, μέσα από την οποία θα έρθετε πιο κοντά και θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Είναι επίσης μια ιδανική ευκαιρία για εκδρομές και ταξίδια. Προς το τέλος της εβδομάδας κρατήστε μικρό καλάθι, αφού το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα συνδέεται με ψέματα, εξαπάτηση και μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και μπερδέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούνιος κλείνει με μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6, ένα φεγγάρι το οποίο ενεργοποιεί τον 3ο οίκο της επικοινωνίας. Αυτό σημαίνει ότι μια νέα γνωριμία αυτές τις ημέρες μπορεί να είναι καθοριστική, αφού θα σας ανανεώσει και θα νιώσετε ότι έχετε βρει ένα άτομο με το οποίο υπάρχει απόλυτη ταύτιση.

Βρίσκεστε σε μια φάση έντονης κινητικότητας και θα πρέπει να αξιοποιήσετε αυτές τις ημέρες για να γνωρίσετε καλύτερα κάποιο πρόσωπο, να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας και να κάνετε συζητήσεις που θα ωφελήσουν τις σχέσεις σας. Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο με τον Δία μπορεί να φέρει τρικλοποδιές στα σχέδια σας ή παρασκηνιακές ενέργειες που έχουν σκοπό να σας σαμποτάρουν. Είναι σημαντικό να είστε ξεκάθαροι αυτές τις ημέρες και να απαιτήσετε το ίδιο και από τους άλλους εάν δεν θέλετε να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Επιπλέον, θα πρέπει να είστε όσο πιο λογικοί και προσγειωμένοι γίνεται και να μην έχετε υψηλές προσδοκίες που οι άλλοι δεν θα μπορούν να εκπληρώσουν. Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 2/7 εγκαινιάζει δυναμικά τον Ιούλιο, αφού ίσως τώρα να βγουν στην επιφάνεια τα αληθινά κίνητρα των άλλων, κάτι που θα σας ταρακουνήσει για τα καλά. Προσέξτε επίσης κρυφές σχέσεις και μυστικές συναντήσεις που μπορεί να είναι παθιασμένες, αλλά κρύβουν παγίδες και δεν αποκλείεται να σας βάλουν σε μπελάδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούνιος κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αφού στις 29/6 κορυφώνεται το όμορφο εξάγωνο της Αφροδίτης από το δικό σας ζώδιο με τον Δία από τον Κριό. Αυτή η όψη σας χαρίζει καλή διάθεση και σας δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, να περάσετε όμορφα και να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από μια παρέα, μια ομάδα ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε ανοιχτοί στο καινούριο που έρχεται και να μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Αν βρίσκεστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να οραματιστείτε το μέλλον σας μαζί.

Ωστόσο, στις 2/7 το σκηνικό αλλάζει και καλείστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Από τη μία το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα θα φέρει εντάσεις μέσα στις παρέες και τις φιλικές σας σχέσεις και δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα σας ταρακουνήσουν. Από την άλλη το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα δημιουργήσει σύγχυση, μπερδέματα και παρανοήσεις. Δεν μπορείτε να διακρίνετε το ψέμα από την αλήθεια, επομένως αναβάλλετε αποφάσεις και σημαντικές συζητήσεις για αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα ερωτικά σας, αφού στις 29/6 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο. Αυτό το φεγγάρι θα φέρει στο φως όλες τις ευαισθησίες και τα συναισθήματα που κρύβατε μέσα σας και γενικώς θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε στους άλλους και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Είστε από τα πιο δοτικά ζώδια και ξέρετε πώς να φροντίσετε τους αγαπημένους σας και να τους δείξετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας.

Έχει έρθει όμως η στιγμή που πρέπει και εσείς με τη σειρά σας να νιώσετε ότι σας εκτιμούν και ότι σας υπολογίζουν. Ωστόσο, το τετράγωνο με τον Δία μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές, επομένως προσπαθήστε να πατάτε γερά στη γη και μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από άτομα που δεν μπορούν να τις εκπληρώσουν. Στις 2/7 το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα έρχεται για να εγκαινιάσει τον Ιούλιο με έναν δυναμικό και ίσως εκρηκτικό τρόπο.

Ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και πώς να το διεκδικήσετε μέσα στη σχέση σας, επομένως θα πρέπει να είστε άμεσοι και ξεκάθαροι και πάνω απ’ όλα να αποφύγετε υποχθόνιες συμπεριφορές που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Αντίστοιχα, θα είναι καλό να μείνετε μακριά από χειριστικά άτομα και να μην ενδώσετε σε παιχνίδια εξουσίας.

ΛΕΩΝ

Ο Ιούνιος σας αποχαιρετάει με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 29/6, ενεργοποιώντας το πιο κρυφό και μυστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν στο φως όλα εκείνα τα συναισθήματα και οι επιθυμίες που κρατούσατε καλά κρυμμένα, και αυτό μπορεί να βοηθήσει τους άλλους να έρθουν πιο κοντά σας και να σας κατανοήσουν λίγο καλύτερα. Βασική προϋπόθεση είναι να αποδεχτείτε την πιο ευάλωτη και κρυφή πλευρά του εαυτού σας και να μην προσπαθήσετε να την απωθήσετε.

Την ίδια ημέρα, το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και μπορεί να φέρει στη ζωή σας ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας.

Είναι επίσης μια εξαιρετική όψη για να κάνετε όνειρα και σχέδια με το ταίρι σας ή για να οργανώσετε ένα πολυπόθητο ταξίδι που θα σας ανανεώσει. Το ξεκίνημα του Ιουλίου θα είναι λίγο περίεργο, καθώς το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 2/7 μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και μπερδέματα μέσα στις ερωτικές ή στις φιλικές σας σχέσεις. Είναι προτιμότερο να δώσετε περισσότερη σημασία στις πράξεις παρά στα λόγια σήμερα, γιατί δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν με κάποιο τρόπο να σας παραπλανήσουν ή να μην βλέπετε ξεκάθαρα τα κίνητρα των άλλων.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ