Ο βασιλιάς Φελίπε με τα «κορίτσια» του, την Λετίσια, την Λεονόρ, την Ινφάντα Σοφία - Τι φόρεσε η βασίλισσα και οι πριγκίπισσες (φωτό)

Οικογενειακή έξοδος για τους Ισπανούς royals

Οικογενειακή έξοδος για τον βασιλιά Φελίπε και την βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, που πήγαν στο θέατρο μαζί με τις δύο κόρες τους.

Το Σάββατο (25/6) η 16χρονη διάδοχος πριγκίπισσα Λεονόρ και η 15χρονη αδελφή της πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία συνόδευσαν τους γονείς τους στο Teatros del Canal, όπου είδαν μια παράσταση της María Pagés (Ισπανίδα χορεύτρια και χορογράφος, μια από τις πιο γνωστές καλλιτέχνιδες Flamenco στον κόσμο).

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η 49χρονη πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων ήταν ντυμένη απλά με ένα λευκό παντελόνι και μαύρη μπλούζα, ενώ είχε ολοκληρώσει το σύνολό της με φλατ, μυτερά παπούτσια σε ανάλογες αποχρώσεις με τα ρούχα της.

Φωτογραφίες: EFE via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ωστόσο δεν ήταν η πάντα σικάτη royal αυτή που κέρδισε την προσοχή με την στυλιστική της επιλογή, αλλα φυσικά οι πριγκίπισσές της!

Η διάδοχος φόρεσε ένα φόρεσε ένα shirt dress από το brand Dandara και μια μπέζ τσάντα.

Όσο για την πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία, την είδαμε να φορά ένα μίνι floral φόρεμα από τα Zara, συνδυασμένο με ένα τζιν τζάκετ και εσπαντρίγιες.

Τέλος ο Ισπανός μονάρχης από πελυράς του επέλεξε ένα καρό πουκάμισο, μπεζ παντελόνιν και ανοιχτόχρωμο θαλασσί σακάκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ