Όταν η Nicole Kidman παντρεύτηκε τον Keith Urban: Επέτειος γάμου για το ζεύγος! Το Balenciaga νυφικό της star (φωτό & βίντεο)

 «Το θυμάμαι σαν να ήταν χθες»

Η Nicole Kidman και ο Keith Urban γιορτάζουν 16 χρόνια γάμου!

Τόσο η ηθοποιός, όσο και ο καλός της έκαναν αναρτήσεις στις σελίδες τους στο Instagram για την επέτειό τους.

Ειδικότερα η 55χρονη star δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο τους, το 2006, στην οποία τους βλέπουμε να ανάβουν μαζί ένα κερί,  κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής καθολικής τελετής στο παρεκκλήσι Cardinal Cerretti.

 

 

«Sweet XVI. Το θυμάμαι σαν να ήταν χθες. Για πάντα» έγραψε στο post της η Kidman. 

Ο 54χρονος μουσικός από την Αυστραλία δημοσίευσε από πλευράς του μια πιο πρόσφατη φωτογραφία τους, γράφοντας στην ανάρτηση: «HAPPY SWEET 16 BABY».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keith Urban (@keithurban)

 

Η Kidman και ο Urban ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2005 και παντρεύτηκαν την επόμενη χρονιά στο Σίδνεϊ. Για τον γάμο της η ηθοποιός επέλεξε ένα υπέροχο Balenciaga νυφικό, το οποίο έφτιαξε για εκείνη ο Nicolas Ghesquière.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

 

 

 

Το σχέδιό του θύμιζε φουστάνια εποχής αφού είχε φουσκωτά μανίκια και μια κορδέλα ψηλά στη μέση, κάτω από το στήθος. Το κεφάλι της νύφης στόλιζε ένα μακρύ πέπλο. Σύμφωνα με το hellomagazine.com το νυφικό της φημολογείται ότι κόστισε 20.000 δολάρια. 

Σημειώνεται ότι το ζεύγος έχει αποκτήσει την 13χρονη  Sunday Rose και την 11χρονη Faith Margaret, ενώ η Kidman «μοιράζεται» με τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise, την 29χρονη Isabella και τον  27χρονο  Connor. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ