Μπεν Άφλεκ - μπαμπάς για κλάματα: Άφησε τον μόλις 10 ετών γιο του στο τιμόνι - Τράκαρε μια Lamborghini με BMW (βίντεο)

Ευτυχώς το αγόρι είναι καλά και δεν τραυματίστηκε... 

Ο 10χρονος γιος του ηθοποιού Μπεν Άφλεκ κάθισε πίσω από το τιμόνι ενός κίτρινου SUV Lamborghini την Κυριακή και έριξε το σπορ αυτοκίνητο πάνω σε ένα άλλο όχημα όταν έβαλε κατά λάθος την όπισθεν.

Ο Άφλεκ και η αρραβωνιαστικιά του Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκονταν σε μια αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες όταν ο 10χρονος Σάμιουελ Γκάρνερ Άφλεκ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Ο Affleck άφησε τον γιο του - τον οποίο απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner - να κάτσει στη θέση του οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο - μια Lamborghini Urus που νοικιάζεται για το ιλιγγιώδες ποσό των 1. 475 δολαρίων την ημέρα - έκανε όπισθεν και  συγκρούστηκε με μια λευκή BMW σύμφωνα με το nyp.

Ο Ben Affleck έτρεξε να δει αν ο γιος του είναι καλά και έλεγξε για ζημιές τα αυτοκίνητα. Τύλιξε το χέρι του γύρω από το αγόρι και του έκανε μια σφιχτή αγκαλιά, όπως φαίνεται σε μια φωτογραφία.

Εκπρόσωπος του Άφλεκ δήλωσε στο «TMZ» ότι δεν υπήρξε καμία ζημιά. Ένας υπάλληλος από την αντιπροσωπεία δήλωσε ότι τα αυτοκίνητα στο χώρο στάθμευσης είναι πολύ στενά παρκαρισμένα μεταξύ τους.

«Όταν ο Σάμιουελ μπήκε στο αυτοκίνητο, αυτό έκανε μπρος-πίσω», είπε. «Έχουμε μικρό χώρο στάθμευσης και τα αυτοκίνητα είναι πολύ κοντά παρκαρισμένα το ένα στο άλλο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ