Μαίρη Συνατσάκη: «Με τον Ίαν νιώθουμε επίσημοι από μόνοι μας. Αν προκύψει, θα το δούμε, νιώθουμε καλά όπως είμαστε» (βίντεο)

«Νιώθουμε αρκετά επίσημοι από μόνοι μας...»

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του «Μama mia» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 26/6 , θέλοντας να παρακολουθήσει επί σκηνής τόσο την καλή της φίλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, όσο και τον αγαπημένο της, Ίαν Στρατή.

 

Μεταξύ άλλων, η γνωστή influencer μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργίων, αναφερόμενη σε ορισμένες κριτικές που την έχουν ενοχλήσει.

 

 

«Είχε γραφτεί κάτι πιο παλιά, που με είχε ενοχλήσει. Όταν παρουσίαζα το MasterChef, είχε γράψει ένας τηλεκριτικός ότι το κάνω τζάμπα, γιατί είμαι τηλεπρεζάκι. Με είχε ενοχλήσει, γιατί ήταν μια δουλειά που αρκετά άτομα είχαμε μείνει απλήρωτοι και μπήκαμε σε μία διαδικασία δικαστηρίων για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα χρήματά μας. Κι ενώ τα διεκδικούσαμε, κάποιος έγραφε ότι το κάνω τζάμπα, απλά και μόνο για να βρίσκομαι εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια.

Μάλιστα, σε ερώτηση σχετικά με τον αγαπημένο της, Ίαν Στρατή, ανέφερε ότι: «Ακόμα δεν το έχουμε σκεφτεί. Νιώθουμε αρκετά επίσημοι από μόνοι μας. Αν προκύψει, θα το δούμε, αλλά εμείς νιώθουμε πολύ καλά όπως είμαστε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ