Σασμός: Δείτε φωτογραφίες από το γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού - Το twitter πήρε φωτιά

Πολλά είναι τα σενάρια που θέλουν την Βασιλική να πέφτει νεκρή την ημέρα του γάμου της... 

Βασιλική και Μαθιός ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να σφραγίσουν και επίσημα τον έρωτα τους. 

Πολλά έχουν γραφτεί για το πώς θα εξελιχθεί η ημέρα του γάμου τους. Μία εκδοχή αναφέρει πώς η Βασιλική θα πέσει νεκρή την ημέρα εκείνη, από την Καλλιόπη, η οποία σε ένα ξέσπασμά της θα βάψει τα χέρια της με αίμα.

Τι θα συμβεί τελικά; 

Ο Alpha δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία της ηρωίδας που κοιτάει χαμογελαστή το νυφικό της, έχοντας στο πλευρό της την Κλαίρη και την Τζένη, και οι χρήστες έχουν λιώσει από χαρά και συγκίνηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά του Alpha;

Δευτέρα 27 Ιουνίου – Επεισόδιο 166

Έφτασε η κρίσιμη ώρα, να λογαριαστεί ο Μαθιός με τον Μανόλη μια και καλή. Ενώ η Βασιλική προετοιμάζεται για το γάμο της, η αλήθεια που στοιχειώνει την καινούρια της ζωή βρίσκεται μια ανάσα απ’ το να αποκαλυφθεί…

Οι μέρες κυλούν βασανιστικά για όλους καθώς η Αργυρώ περιμένει μια αχτίδα ελπίδας στην υπόθεση της υγείας της. Ο Αστέρης που κρατά τον λόγο του στη Μαρίνα μένει μακριά της, αλλά η σκέψη του είναι σ’ αυτήν. 

Όπως κι η ανάγκη του να είναι αυτός που θα τη βοηθήσει… Ο Γεράσιμος στο  μεταξύ προσπαθεί με την υποστήριξη του Αντώνη να αποδεχτεί τα νέα δεδομένα της ζωής του, ενώ η απάντηση της Στέλλας στο τελεσίγραφό του αργεί να ‘ρθει…

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ