Ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας, ο Αλέξης & η μαμά Βερόνικα μιλούν για τη νέα ταινία «Rise: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο» (βίντεο)

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συνάντησε την οικογένεια

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συνάντησε την οικογένεια Αντετοκούνμπο, τον Γιάννη, τον Θανάση, τον Κώστα, τον Αλέξη και τη μητέρα τους, Βερόνικα.

Οι Αντετοκούνμπο μίλησαν στην εκπομπή «Ελένη» για την ταινία «Rise» (Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο) που αφορά στη ζωή τους, καθώς επίσης και για τα μηνύματα που θέλουν να περάσουν μέσα από αυτήν.

«Με πήραν τηλέφωνο από την Disney το 2018 και μου είπαν να κάνουν μια ταινία για τη ζωή μας. Μια ταινία για τις θυσίες που έκαναν οι γονείς μας και τις επιλογές», λέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. «Το συζητήσαμε, μας άρεσε και αποφασίσαμε να το κάνουμε».

Από τη μεριά του ο Θανάσης, τόνισε ότι πολλά παιδιά θα ταυτιστούν με πολλούς χαρακτήρες της ταινίας. «Παιδιά που περνάνε το ίδιο θα το νιώσουν στο πετσί τους το συναίσθημα αυτό».

Στη συζήτηση μπήκαν και τα μικρότερα αδέρφια, Κώστας και Αλέξης, λέγοντας πως δεν έχουν βιώσει τον ρατσισμό όπως τα αδέρφια τους. «Δεν έχω δεχτεί ρατσισμό στο σχολείο. Πιστεύω ότι όποιος φέρεται έτσι, δεν έχει μεγαλώσει με σωστές αξίες».

«Ο λόγος που νιώθουμε Έλληνες είναι επειδή πολλοί μας αγάπησαν και μας έκαναν να νιώσουμε ότι είναι το σπίτι μας», λέει ο Θανάσης.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η οικογένεια μέσα από την ταινία είναι ότι κανείς δε θα πρέπει να εγκαταλείπει τα όνειρά του. «Να μην τα παρατάς ποτέ, να συνεχίζεις ό,τι και αν σου λένε οι άλλοι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ