Πρεμιέρα Mamma Mia: Στο πλευρό της κόρης της Αφροδίτης Λιάντου η Εβελίνα Παπούλια - Με την μαμά της η Κατερίνα Στικούδη (φωτό)

Ποια διάσημα πρόσωπα βρέθηκαν στην πρεμιέρα;

Πρεμιέρα έκανε το musical με τα ομορφότερα τραγούδια των ABBA «Μama mia», το βράδυ της Κυριακής.

Στο City Garden Festival βρέθηκαν πολλά διάσημα πρόσωπα που απόλαυσαν την παράσταση και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό μαζί με τους πρωταγωνιστές.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna Sheridan ερμηνεύει η Νάντια Κοντογεώργη. Μαζί της στο ρόλο του Sam Carmichael βλέπουμε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, την πρωτοεμφανιζόμενη στο μιούζικαλ Αφροδίτη Λιάντου στο ρόλο της Sophie Sheridan, τον Γιώργο Χρανιώτη στο ρόλο του Bill Austin, τον Ιβαν Σβιτάιλο στο ρόλο του Harry Bright, την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο ρόλο της Tanya, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο ρόλο της Rosie και τους  Ίαν Στρατή – Νίκο Κύρτσο στο ρόλο του Sky.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Γιώργος Καραμίχος, η Λένα Δροσάκη ήταν μόνο μερικοί από όσους πήγαν στην πρεμιέρα.

Άλλωστε πολλοί από αυτούς στήριξαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Έτσι η Δροσάκη βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της Αλέξανδρου Μπουρδμούμη, ενώ η Συνατσάκη στο πλευρό του συντρόφου της Ίαν Στρατή.

Δείτε επίσης: Μαίρη Συνατσάκη: «Με τον Ίαν νιώθουμε επίσημοι από μόνοι μας. Αν προκύψει, θα το δούμε, νιώθουμε καλά όπως είμαστε» (βίντεο)

Φυσικά από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείψει η Εβελίνα Παπούλια, αφού η κόρη της Αφροδίτη Λιάντου έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο. 

Την ίδια ώρα είδαμε στην πρεμιέρα και την Κατερίνα Στικούδη με την δική της μαμά. Όπως θα δείτε και στην σχετική φωτογραφία η τραγουδίστρια είχε φορέσει μια λευκή σαλοπέτα συνδυασμένη με χρυσές καουμπόικες μπότες.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: NDP

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ