Όταν η Κάτια Ζυγούλη έβαλε ακριβώς το ίδιο φόρεμα με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - με διαφορά ενός έτους (φωτό)

Λευκό, μακρύ, απλά υπέροχο!

Η Κάτια Ζυγούλη συνόδευσε τον σύζυγό της Σάκη Ρουβά σε φιλανθρωπικό δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης και το μοντέλο εμφανίστηκε με ένα υπέροχο φόρεμα.

Όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες το μάξι φουστάνι της, ήταν λευκό με μακριά μανίκια και σχέδια από λουλούδια, ενώ είχε «V» λαιμόκοψη.

Το look είχε ολοκληρωθεί με ένα ζευγάρι πέδιλα και διακριτικά κοσμήματα.

Όσο για τον Σάκη Ρουβά, ο γνωστός τραγουδιστής επέλεξε ένα σμαραγδί σακάκι συνδυασμένο με γαλάζιο πουκάμισο και λευκό παντελόνι.

Πριν ένα χρόνο είχαμε δει όμως, άλλη μια διάσημη Ελληνίδα να φορά  ακριβώς το ίδιο φουστάνι και αυτή δεν είναι άλλη από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η ηθοποιός είχε εμφανιστεί με το φανταστικό αυτό κομμάτι στην δεξίωση που είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι  στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου.

Δείτε επίσης: Ο καθηγητής Νίκος Σταμπολίδης ξενάγησε Rita Wilson, Alice Cooper στο Μουσείο της Ακρόπολης - #ReuniteParthenon ΤΩΡΑ (φωτό)

Το είχε συνδυάσει με λευκά ψηλοτάκουνα mules, χρυσό τσαντάκι και κοσμήματα.

Φωτό: EUROKINISSI

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Μουσείου της Ακρόπολης: «την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, ο Γενικός Διευθυντής του Μουσείου Ακρόπολης, καθηγητής Νίκος Σταμπολίδης, υποδέχθηκε και ξενάγησε με μεγάλη χαρά στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου τους Desmond Child, Alice Cooper, Rita Wilson, The Rasmus, Kip Winger, Chris Willis, Andreas Carlsson, Tabitha Fair, Φοίβο, Σάκη Ρουβά και Γιώργο Λεμπέση, στο πλαίσιο της εκδήλωσης DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού για την υποστήριξη του #ReuniteParthenon, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Αθηναίων».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ