Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί μετά από πτώση ΙΧ στην θάλασσα - πληροφορίες ότι βρέθηκαν με δεμένα χέρια (βίντεο)

Ο οδηγός έκανε έναν απότομο ελιγμό στην προβλήτα και έριξε το όχημα στη θάλασσα

Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στoν αλιευτικό λιμένα Νέων Επιβατών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη με ένα ζευγάρι που ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα έχοντας δεμένα τα χέρια τους με χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, τα άτομα, που φέρεται να κατάγονται από την περιοχή του Κιλκίς, είχαν δεμένα τα χέρια στο τιμόνι με τις χεροπέδες. Ο άνδρας ήταν περίπου 50 ετών, ενώ η γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο είχε δεμένα τα χέρια του σε αυτό με χειροπέδες, ενώ τα δύο άτομα ήταν δεμένα με συρματόσχοινο από τη μέση.

είχαν τα χέρια τους δεμένα με χειροπέδες

Το τοπικό Μέσο προσθέτει ότι ο οδηγός του μαύρου οχήματος, στο οποίο επέβαινε και μία γυναίκα κινούνταν κανονικά στον παραλιακό δρόμο των Νέων Επιβατών, όταν έκανε έναν απότομο ελιγμό στην προβλήτα και έριξε το όχημα στη θάλασσα. Στο σημείο εκείνο το βάθος του νερού ξεπερνάει τα τέσσερα μέτρα.

Αμέσως οι σερβοτόροι από παρακείμενες ταβέρνες αλλά και πελάτες έτρεξαν προς την προβλήτα αλλά το ΙΧ είχε πέσει στον βυθό. Άμεσα ειδοποίησαν στις αρχές, οι οποίες και απέκλεισαν την περιοχή.

Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με δύτες βούτηξαν στη θάλασσα και απεγκλώβισαν το ζευγάρι, που παρέμεινε για περίπου δύο ώρες στη θάλασσα και εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ όταν βγήκαν έξω διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκροί.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος, αλλά και όχημα του Λιμενικού Σώματος, ενώ επί τόπου βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όχημα της Πυροσβεστικής συνέδραμε στην επιχείρηση. Επί τόπου βρίσκεται και γερανός για να ανασύρει το όχημα από τον βυθό.

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής για να κάνει αυτοψία και να επιληφθεί της υπόθεσης.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ