Η βασίλισσα Μάξιμα έκλεψε τις εντυπώσεις με την λευκή Stella McCartney τουαλέτα της - χρυσά πέδιλα & τιάρα (φωτό-βίντεο)

Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αυστρία

Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας έκλεψε τις εντυπώσεις στο δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν εκείνης και του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου, με αφορμή την επίσημη επίσκεψη του ζεύγους στην Αυστρία.

Η βραδιά διοργανώθηκε από τον πρόεδρο της χώρας Van der Bellen και την Πρώτη Κυρία Doris Schmidauer, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Φωτογραφίες: Instagram/@koninklijkhuis - ?Mischa Schoemaker

 

Για την περίσταση λοιπόν η 51χρονη royal φόρεσε την υπέροχη, λευκή Stella McCartney τουαλέτα της, την οποία είχαμε δει να φορά ξανά και το 2019, στο Διπλωματικό Gala, στο Άμστερνταμ.

Η μητέρα της πριγκίπισσας Αμαλίας, της πριγκίπισσας Αλεξίας και της πριγκίπισσας Αριάν ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με την Antique Pearl Tiara, ένα ζευγάρι  σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια, ένα αστραφτερό cluch Dior και ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα με φιάπα από το brand Gianvito Rossi.

Η Πρώτη Κυριά της Αυστρίας από πλευράς της φόρεσε ένα κομψό, μπλε σατέν φόρεμα μα μακριά μανίκια σε με συνδυασμό με χρυσά κοσμήματα.

Φυσικά και οι σύζυγοί τους έβαλαν τα καλά τους, με τον βασιλιά Γουλιέλμο Αλέξανδρο και τον πρόεδρο της Αυστρίας να επιλέγουν και οι δύο μαύρα σμόκιν με παπιγιόν.

Την προηγούμενη ημέρα από το gala η βασίλισσα Μάξιμα και ο Ολλανδός μονάρχης είχαν επισκεφτεί το αυστριακό κοινοβούλιο, το οποίο ανακαινίζεται.

Εκεί είχαμε δει την royal ντυμένη στα κόκκινα με ένα φόρεμα από το αγαπημένο της brand, το Natan. Το look συμπλήρωσε ένα επίσης κόκκινο καπέλο από το Maison Fabienne Delvigne και ένα ασορτί clutch.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ