Η Δέσποινα Μοιραράκη για τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη: «Έχασα τη ζωή μου, ο πόνος είναι τεράστιος» (βίντεο)

Η δημόσια παράκληση της επιχειρηματία

Δύσκολες ώρες περνά η Δέσποινα Μοιραράκη, αφού την Παρασκευή 24 Ιουνίου έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος σύζυγος της, Ναύαρχος Π.Ν. Γιάννης Κοντούλης, ο οποίος έδινε μάχη με τον καρκίνο και νοσηλευόταν στο Ιατρικό Κέντρο.

Μια ημέρα πριν το τελευταίο «αντίο» στο «στήριγμά» της - όπως τον χαρακτήρισε - η Μοιραράκη μίλησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία και μετέδωσε το πρωί της Τρίτης, μέσα από την εκπομπή της την δημόσια παράκληση της επιχειρηματία.

 

 

«Μόλις τώρα έκλεισα το τηλέφωνο με τη Δέσποινα Μοιραράκη, που περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Μου ζήτησε να μεταφέρω κάποια πράγματα στον κόσμο που δεν τα έχει επικοινωνήσει. Όπως μου γράφει, “Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος”» είπε η παρουσιάστρια.

και η ταφή στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας.

Στη συνέχεια ανέφερε πως η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη θα γίνε αύριο στις 12 στη Μητρόπολη Αθηνών και η ταφή στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας.

Επιθυμία της Δέσποινας Μοιραράκη είναι να μην υπάρχουν κάμερες και δημισιογράφοι, ενώ η οικογένεια επιθυμεί ακόμα αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στον Σύλλογο παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ