Θεοφανία Ανδρονίκου Βασιλάκη: Παρουσίασε το βιβλίο της «Μαύροι κύκνοι» - Στο πλευρό της Σόνια Θεοδωρίδου, Θάνος Καλλίρης, Αθηνά Καμπάκογλου

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και φίλοι της Θεοφανίας  Ανδρονίκου Βασιλάκη. 

Στην πανέμορφη πλατεία της Αγίας Ειρήνης, στο εξωτικό μπαρ Gipsy Jungle του επιχειρηματία  Αλέξανδρου Συρόπουλου έλαβε χώρα το πάρτι για τα γενέθλια της συγγραφέως Θεοφανίας Ανδρονίκου Βασιλάκη με αφορμή την κυκλοφορία του 10ου βιβλίου της «Μαύροι Κύκνοι» από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και φίλοι της Θεοφανίας διασκεδάζοντας ως τις πρώτες πρωινές ώρες.  Αναμεσά τους οι Ειρήνη Νικολοπούλου, Σόνια Θεοδωρίδου, Θάνος Καλλίρης, Αθηνά Καμπάκογλου και Γιώργος Χειμωνέτος.

Η υπόθεση του βιβλίου «Μαύροι κύκνοι»

Μέσα από τις σελίδες του καινούργιου αστυνομικού μυθιστορήματος της η αναγνωρισμένη συγγραφέας, Θεοφανία Ανδρονίκου Βασιλάκη, μας μεταφέρει στις Βαυαρικές Άλπεις σε μία ιστορία γεμάτη σασπένς. Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα του 2019, η αστυνόμος Ιόλη Νάτσιου φτάνει στο Τέγκερνζι της Γερμανίας για τον γάμο της μικρότερης ξαδέλφης της. Το γραφικό τοπίο της λίμνης, τα παραδοσιακά κτίσματα περιμετρικά της και οι επιβλητικές, χιονοσκέπαστες βαυαρικές Άλπεις φαντάζουν σαν ειδυλλιακή τοποθεσία για τις γιορτινές μέρες.

Η Ιόλη που αφιερωθεί ολοκληρωτικά στην καριέρα της και στην πάταξη του εγκλήματος αναγκάζεται να επιστρέψει στη χώρα όπου γεννήθηκε, αντιμετωπίζοντας επώδυνες αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που δεν έχουν επουλωθεί. Την παραμονή των Χριστουγέννων και του γάμου ανασύρεται από τη λίμνη νεκρή μία γυναίκα.

Δίπλα της επιπλέει ένα νυφικό. Oι Μυστικές Υπηρεσίες του Μονάχου αναλαμβάνουν την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ επικεφαλής τίθεται ο χαρισματικός αστυνόμος Φέντερικ Χάουζ, που αποφασίζει να συνεργαστεί με την Ιόλη, δίνοντας έτσι άλλη τροπή και ώθηση στην έρευνα.

Ανείπωτα μυστικά, ανόσια πάθη, ανολοκλήρωτοι έρωτες και ατιμώρητα εγκλήματα του παρελθόντος θα αναδυθούν στην επιφάνεια, απειλώντας να καταστρέψουν το παρόν και απαιτώντας δικαίωση.

Οι δύο αστυνόμοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, επιδιώκοντας να φέρουν στο φως τους πραγματικούς ενόχους, χωρίς όμως να μπορούν να διανοηθούν πως οι απροσδόκητες αποκαλύψεις θα αγγίξουν και τους ίδιους.

Ένα ατμοσφαιρικό αστυνομικό θρίλερ, με ευφάνταστη και καταιγιστική πλοκή, ήρωες που μένουν χαραγμένοι στη μνήμη και απρόσμενη εξέλιξη, η οποία ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη!

Δείτε όλες τις φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ