Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H μέρα μας κάνει πιο αισιόδοξους αν και κάποιες στιγμές υπερβολικούς ή επιπόλαιους στη δράση μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Δυναμικά μπαίνει η μέρα όχι μόνο γιατί τα ξημερώματα ολοκληρώνεται μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που παραπέμπει σε νέα ξεκινήματα, αλλά γιατί σήμερα σχηματίζονται και δυο όψεις με τον Δία που διαφοροποιούν το κλίμα για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού.

Έτσι τα ξημερώματα ολοκληρώνεται το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, που μας κάνει πιο αισιόδοξους αν και κάποιες στιγμές υπερβολικούς ή επιπόλαιους στη δράση μας, και αργότερα το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, μια από τις πιο θετικές και όμορφες όψεις της περιόδου, που δημιουργεί καλύτερες προοπτικές σε σχέσεις και οικονομικά. 

ΚΡΙΟΣ

Τις οσμίζεστε τις αλλαγές στον αέρα αγαπητοί μου Κριοί, ακόμη κι αν δεν πραγματοποιηθούν αύριο το πρωί. Οι αλλαγές άλλωστε ξεκινούν από μέσα μας. Κάποια δική μας εσωτερική ανάγκη και παρόρμηση μάς σπρώχνει πάντα στο να κυνηγήσουμε κάτι καινούριο. Επόμενο είναι να το καταφέρουμε κιόλας αν εστιάσουμε εκεί την προσοχή και την ενέργεια μας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια δυνατή ημέρα ξεκινά με τη Σελήνη έτοιμη να ξεκινήσει ακόμη έναν σεληνιακό κύκλο με τη σημερινή Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Οι ώρες που προηγούνται και έπονται της Νέας Σελήνης κοσμούνται από δυο δυνατές όψεις, αυτή του τετραγώνου Ήλιου-Δία και του εξαγώνου Αφροδίτης-Δια. Το σύμπαν σας καλεί να επικοινωνήσετε με κάθε τρόπο όλα αυτά που έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας και υπόσχεται αν μη τι άλλο να έχετε ανταπόκριση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με ένα πάρτι όψεων που θα επηρεάσουν το ζώδιο σας και μάλιστα ιδιαίτερα θετικά. Η πρώτη όψη αφορά το τετράγωνο Ήλιου-Δία που σας κάνει πιο φιλόδοξους στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά και στον οικονομικό τομέα. Κι επειδή αυτή η όψη συντονίζεται με τη Νέα Σελήνη, κάπως φαίνεται ότι θα αυξηθούν τα έσοδα σας. Αυτό μπορεί να προκύψει από μια νέα δουλειά ή από μια έξτρα δουλειά που μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση του εισοδήματος σας.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ