Λιονέλ Μέσι: Ξέφρενο πάρτυ με Σουάρεζ, Φάμπρεγας και τις γυναίκες τους στην Ίμπιζα (Φώτο)

Πάρτυ, ποτά, χαλάρωση και ξέφρενη διασκέδαση είχε το πρόγραμμα του Αργεντίνου άσου...

 

Ο κορυφαίος άσος στην ιστορία του ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, είναι γνωστό πως σε όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα υπήρξε ιδιαίτερα εσωστρεφής. 

 

 

Δεσμευμένος από νεαρή ηλικία, έχοντας λίγες και μετρημένες παρέες, ο αστέρας του ποδοσφαίρου δεν φαίνεται να μοιάζει σε τίποτα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που πριν την Τζεορτζίνα Ροντρίγκεθ, ζούσε στο απόλυτο ζενίθ, κάνοντας έξαλλη ζωή. 

 

 

Ωστόσο, φέτος το καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να ξεφαντώσει με τους κολλητούς του και τις γυναίκες τους στην Ίμπιζα. 

 

 

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός άσος βρίσκεται στην Ισπανία μαζί με τους πρώην συμπαίκτες τους στην Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρεζ και Σεσκ Φάμπρεγας με τις κυρίες τους. Ταυτόχρονα, στην Ίμπιζα είναι και άλλοι αστέρες όπως ο Φρανκ Ριμπερί και ο Φεράν Τόρες. 

 

 

Στιγμές χαλάρωσης, ποτά, μουσική, πάρτυ και ξεφάντωμα φαίνεται πως έχει το πρόγραμμα του αγαπημένου ποδοσφαιριστή, όπως φαίνεται άλλωστε και από τις αναρτήσεις στα social media.

 

 

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι φανς που κατάφεραν να τους απαθανατήσουν κατά την διάρκεια των διακοπών τους, ή τουλάχιστον προσπάθησαν!

 

 

 

 

Παράλληλα, ο Αργεντινός άσος γιόρτασε πριν λίγες μέρες τα 35α γενέθλια του. Όταν τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ, ο πρώην συμπαίκτης του στη Μπαρτσελόνα, Λουις Σουάρες, θέλησε να τραβήξει μια φωτογραφία και να τον ανεβάσει στα social media.

Φυσικά, η ανάρτηση έγινε viral, χαρίζοντας γέλοιο σε πολλούς φανς του!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ