Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του Κωνσταντίνου Τζούμα - συγγενείς & φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό (φωτό)

Ποιοι πήγαν στην κηδεία;

Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον Κωνσταντίνο Τζούμα, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 78 ετών, το περασμένο Σάββατο. Τα τελευταία χρόνια "πάλευε" με τον καρκίνο...

Φίλι, συγγενείς και συνεργάτες του ηθοποιού, ραδιοφωνικού παραγωγού και συγγραφέα βρέθηκαν σήμερασ Τετάρτη (29/6) στο  Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να τον αποχαιρετήσουν.

Στη τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν μεταξύ άλλων ο Άγγελος Παπαδημητρίου, ο Ρήγας Αξελός, η Θέμις Μπαζάκα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Ορέστης Ανδρεαδάκης, η Ελένη Κοκκίδου και ο Ερρίκος Λίτσης.

Ποιος ήταν ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1944 και μεγάλωσε στο Πασαλιμάνι και στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στην Αθήνα και χορό στη Νέα Υόρκη.

Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε στις ταινίες: Γλυκιά Συμμορία, Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα, Ελευθέριος Βενιζέλος 1910 - 1927, Ακροπόλ, Οι απέναντι, Ρεμπέτικο, «Happy day» και Ο δράκουλας των Εξαρχείων. Στο θέατρο έχει πρωταγωνιστήσει σε έργα όπως Περιμένοντας τον Γκοντό, Ο φίλος μου ο Λευτεράκης, «Εγώ δεν...» και Κ.Π.Καβάφης Αυτοβιογραφούμενος. Στην τηλεόραση είχε κάνει guest εμφανίσεις στις σειρές: Οι Απαράδεκτοι, Οι Τρεις Χάριτες, Οι Μεν και οι Δεν και Δύο Ξένοι.

Τα τελευταία χρόνια, ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός σε καθημερινή εκπομπή στον σταθμό "Εν Λευκώ".

Εξέδωσε τρία αυτοβιογραφικά βιβλία με τους τίτλους Ως εκ θαύματος, Complete Unknown και Πανωλεθρίαμβος.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: EUROKINISSI

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ