Ο ευέξαπτος Αμερικανός έγινε φονιάς για μια... μαγιονέζα: Σκότωσε την 26χρονη σερβιτόρα & τραυμάτισε μία άλλη (βίντεο)

Ο άνδρας διαπληκτίστηκε με τις δύο γυναίκες, σήκωσε το όπλο και τιςς πυροβόλησε... 

Ένας άνδρας που παραπονέθηκε ότι είχε πολύ μαγιονέζα στο σάντουιτς του πυροβόλησε μια υπάλληλο σκοτώνοντάς την και τραυμάρισε μια άλλη.

Οι πυροβολισμοί σε ένα σάντουιτσάδικο Subway στην Ατλάντα συνέβησαν γύρω στις 6. 30 το απόγευμα της Κυριακής (τοπική ώρα). 

 Η αστυνομία δήλωσε ότι ο άνδρας διαπληκτίστηκε με τις δύο εργαζόμενες πριν τις πυροβολήσει.

"Ήταν μια πολύ τραγική κατάσταση που δεν έπρεπε να συμβεί", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υπαρχηγός της αστυνομίας της Ατλάντα Charles Hampton Jr.

Είπε, ότι ένας 36χρονος άνδρας που πιστεύεται ότι είναι ο δράστης συνελήφθη μετά από πληροφορίες που τους έδωσε κάποιος, τον οποίο η αστυνομία δεν αναγνωρίζει.

Η γυναίκα που πέθανε ήταν 26 ετών. Η άλλη γυναίκα, 24 ετών, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε ο Χάμπτον.

Ο 5χρονος γιος της τραυματισμένης γυναίκας βρισκόταν σύμφωνα με το 1news εκείνη τη στιγμή στο εστιατόριο και ο Χάμπτον εξέφρασε τη λύπη του για το τραύμα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παιδί 

"Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι έχουμε μια 26χρονη γυναίκα που δεν είναι πλέον μαζί μας", δήλωσε ο Χάμπτον. "Με απογοητεύει το γεγονός ότι είχαμε ένα άτομο με πυροβόλο όπλο που αποφάσισε ότι αυτή ήταν η απάντηση για την επίλυση μιας διαμάχης για ένα σάντουιτς".

"Μου ραγίζει την καρδιά να ξέρω ότι κάποιος έχει το θράσος να σημαδέψει με όπλο και να πυροβολήσει κάποιον για κάτι τόσο μικρό όσο η υπερβολική ποσότητα μαγιονέζας σε ένα σάντουιτς", δήλωσε ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Willie Glenn στο WSB-TV.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ