Η Meghan Markle σε νέα αποκαλυπτική συνέντευξη - Μιλά για τις εγκυμοσύνες της & τον «φεμινιστή» σύζυγό της πρίγκιπα Harry

Έθιξε και το θέμα της κατάργησης των αμβλώσεων στην Αμερική.

Η Δούκισσα του Σάσεξ έδωσε μια ειλικρινή νέα συνέντευξη στη Vogue στην οποία μίλησε για τις δύο εγκυμοσύνες της και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι.

Η Meghan Markle κάθισε μαζί με την Gloria Steinem και έδωσε λεπτομέρειες για την ζωή της, που κανεάνας άλλος δεν γνώριζε. 

Ερωτηθείσα για το τι θα έλεγε στους άνδρες που υποστηρίζουν την κατάργηση της έκρτωσης,  η μητέρα δύο παιδιών απάντησε: "Οι άνδρες πρέπει να μιλήσουν δυνατά αυτή τη στιγμή, επειδή αυτές είναι αποφάσεις που επηρεάζουν τις σχέσεις, τις οικογένειες και τις κοινότητες στο σύνολό τους.

 

 

Μπορεί να στοχεύουν γυναίκες, αλλά οι συνέπειες επηρεάζουν όλους μας. Ο σύζυγός μου και εγώ μιλήσαμε πολύ γι' αυτό τις τελευταίες ημέρες. Είναι και αυτός φεμινιστής". 

Στη συνέχεια, η Γκλόρια πρόσθεσε: "Ναι - μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό, αφού τον γνώρισα πριν σας γνωρίσω. Ήταν σε μια μεγάλη συνάντηση στην οποία συμμετείχα και υπερασπιζόταν τα δικαιώματα των ανθρώπων". 

 

 

Η Meghan συνέχισε: " Ξέρω ότι για τόσες πολλές γυναίκες αυτή τη στιγμή, υπάρχει ένα συναίσθημα απελπισίας. Αλλά και πάλι, πρέπει να είμαστε ενωμένο", αναφέρει το Hello.

Η Μέγκαν - που απέκτησε τον Άρτσι, τριών ετών, και τη Λίλιμπετ, ενός έτους, με τον Χάρι - μίλησε επίσης για τη σημασία της ομαλοποίησης των συζητήσεων σχετικά με τις αμβλώσεις και την υγεία των γυναικών. "Σκέφτομαι πόσο τυχερή ένιωθα που μπόρεσα να αποκτήσω και τα δύο μου παιδιά", μοιράστηκε. "Ξέρω πώς είναι να έχεις σχέση με αυτό που μεγαλώνει μέσα στο σώμα σου.

 

 

"Αυτό που συμβαίνει με το σώμα μας είναι τόσο βαθιά προσωπικό, γεγονός που μπορεί επίσης να οδηγήσει στη σιωπή και το στίγμα, παρόλο που τόσοι πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουμε προσωπικές κρίσεις υγείας. Ξέρω πώς είναι η αποβολή, για την οποία έχω μιλήσει δημοσίως.

"Όσο περισσότερο εξομαλύνουμε τη συζήτηση για τα πράγματα που επηρεάζουν τη ζωή και το σώμα μας, τόσο περισσότερο οι άνθρωποι θα καταλάβουν πόσο απαραίτητο είναι να υπάρχουν μέτρα προστασίας". 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ