Η Winona Ryder για τις δύσκολες στιγμές της ζωής της - Από τον χωρισμό με τον Johnny Depp, στην σύλληψή της για κλοπή (φωτό & βίντεο)

Μίλησε στο Harpers Bazaar

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο Harper's Bazaar η Winona Ryder.

Η 50χρονη σήμερα ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του ψηφιακού τεύχους Ιουλίου 2022, του διάσημου περιοδικού με την ίδια να μιλά μεταξύ άλλων για τις δύσκολες στιγμές πέρασε στη ζωή της, όπως όταν χώρισε με τον Johnny Depp και όταν την συνέλαβαν για κλοπή.

Ακόμα αναφέρθηκε στην καριέρα της και στην επιτύχια που «είδε» ξανά πρόσφατα, χάρη στη συμμετοχή της στη γνωστή σειρά του Nteflix Stranger Things.

Ο Depp και η Winona γνωρίστηκαν στην πρεμιέρα του Great Balls of Fire στη Νέα Υόρκη! το 1989. Πήγαν το πρώτο τους ραντεβού δύο μήνες αργότερα.

Το ζευγάρι (που πρωταγωνίστησε στην ταινία Edward Scissorhands του 1990) αρραβωνιάστηκε πέντε μήνες μετά το πρώτο ραντεβού και ο Depp έκανε ένα τατουάζ που έγραφε "Winona Forever" - αν και, μετά τον χωρισμό τους τον Ιούνιο του 1993, το άλλαξε σε "Wino Forever". "

Μιλώντας στο περιοδικό και θέλοντας να δείξει τον πόνο που βίωνε εκείνη την περιόδο, η Ryder θα αποκαλέσει το τέλος της σχέσης της με τον συμπρωταγωνιστή της στον «Ψαλιδοχέρη» και την κουλτούρα του Χόλιγουντ των 90ς ως την «πραγματική της "Girl, Interrupted" ζωή», δανειζόμενη τον τίτλο από την ομώνυμη ταινία του 1999 [Girl, Interrupted] στη οποία είχε πρωταγωνιστήσει υποδυόμενη μια ασθενή ψυχιατρείου.

«Θυμάμαι ότι η Michelle [Pfeiffer]  έλεγε “Αυτό θα περάσει”. Αλλά εγώ δεν μπορούσα να το ακούσω. Ποτέ δεν μίλησα γι’ αυτό. Υπάρχει αυτό το κομμάτι του εαυτού μου που είναι πολύ προσωπικό. Έχω ένα μέρος στην καρδιά μου για εκείνες τις μέρες. Αλλά για κάποιον νεότερο που μεγάλωσε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι δύσκολο να το περιγράψω» είπε μεταξύ άλλων.

Πρόσθεσε,  σύμφωνα με το People, ότι ένας «απίστευτος» θεραπευτής την βοήθησε όταν την παρότρυνε να προσπαθήσει να «δει»  τον μικρότερο εαυτό της και να είναι πιο ευγενική με αυτό το κορίτσι, που έχει μέσα της.

«Θυμάμαι, έπαιζα αυτόν τον χαρακτήρα που καταλήγει να βασανίζεται σε μια φυλακή της Χιλής [στο δράμα του 1994 The House of the Spirits]. Έβλεπα αυτούς τους ψεύτικους μώλωπες και τα  κοψίματα στο πρόσωπό μου [από το γύρισμα] και δυσκολευόμουν να δω τον εαυτό μου σαν αυτό το κοριτσάκι. Θυμάμαι να κοιτάζω τον εαυτό μου και να λέω: "Αυτό κάνω στον εαυτό μου μέσα μου". Γιατί απλά δεν με προσέχω"» είπε ακόμα.

Το 2021 η ηθοποιός είχε συλληφθεί για κλοπή σε κατάστημα στο Saks Fifth Avenue στο Μπέβερλι Χιλς, με την ίδια να εξηγεί στη συνέχεια  ότι είχε σπάσει το χέρι της και τα παυσίπονα που της είχε συνταγογραφήσει ο γιατρός της την είχαν αποπροσανατολίσει.

Το θέμα είχε απασχολήσει τότε τα ταμπλόιντ, με την Winona να λέει στο περιοδικό ότι ο σημείο καμπής τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά, ήρθε πραγματικά όταν την συνέλαβαν, κάτι που την έκανε να «υποχωρήσει».

«Είναι τόσο ενδιαφέρον όταν κοιτάζεις τις αρχές της δεκαετίας του ’90. Ήταν μια κάπως σκληρή εποχή. Υπήρχε πολλή κακία εκεί έξω. Και μετά θυμάμαι ότι επέστρεψα στο Λος Άντζελες και ήταν μια δύσκολη εποχή. Και δεν ήξερα αν αυτό το κομμάτι της ζωής μου είχε τελειώσει» είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ