Καλοκαίρι στην Πάργα & τα Σύβοτα - Το αχτύπητο... δίδυμο της Ηπείρου - Διακοπές με το Ι.Χ. σας

Πάργα, η ''νύφη'' της Ηπείρου... 

Όλη η μαγεία του Ιονίου με την άνεση του αυτοκινήτου σας. Πράσινα ή βαθυγάλαζα νερά, μοναδικές παραλίες, εξαιρετικό φαγητό και επιλογές διαμονής για κάθε πορτοφόλι, διάθεση και σύνθεση.

Για ζευγάρια, παρέες και οικογένειες.

Ζήστε την εμπειρία των διακοπών σαν να είστε σε νησί, αλλά χωρίς να χρειαστεί να περάσετε θάλασσα, έχοντας σε απόσταση αναπνοή όλη την ομορφιά των ψηλών βουνών της Ηπείρου.

Με αμέτρητους προορισμούς για κοντινές εξορμήσεις.

Απολαύστε βουτιές στη θάλασσα, ηλιοθεραπεία σε παραλίες με άμμο ή βότσαλο και ένα μοναδικό μακροβούτι στην ιστορία και στον πολιτισμό της πατρίδας μας.

Καλοκαίρι στο PARGA BEACH RESORT 5* με το Ι.Χ. σας

2 ημέρες / 1 νύχτα

από 359€/ Βραδιά

Δείτε ΕΔΩ όλες τις πληροφορίες για τον προορισμό! 

Ανακαλύψτε τον ορισμό της χαλαρής πολυτέλειας στο παραθαλάσσιο Parga Beach Resort 5* στην Πάργα. Απολαύστε υψηλού επιπέδου διαμονή σε ανεξάρτητα κτίρια τύπου μπανγκαλόου διάσπαρτα μέσα στους καταπράσινους κήπους, ανάμεσα σε αιωνόβια ελαιόδεντρα και πληθώρα φυτών.

Το παραθαλάσσιο θέρετρο βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην παραλία Βάλτος-Χρυσογιάλη, βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, ενώ η γραφική πόλη της Πάργας είναι μόνο λίγα λεπτά μακριά με τα πόδια ή με θαλάσσιο ταξί.

Το Parga Beach Resort διαθέτει εγκαταστάσεις για να απολαύσετε πλήρως τη διαμονή σας.

manesis travel

Τέσσερις πισίνες και μία εξωτερική, θερμαινόμενη παιδική πισίνα, εσωτερική και εξωτερική παιδική χαρά για τους μικρούς μας επισκέπτες, κέντρο ευεξίας με σπα και γυμναστήριο, πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδριάσεων, playroom και χώρος πάρκινγκ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ