Θρήνος στην Λαμία: Πέθανε γνωστός αθλητής του bodybuilding σε ηλικία 49 ετών - Ο «καλός γίγαντας» ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία

Ήταν πολύ γνωστός αθλητής στην Λαμία... 

«Έσβησε» σε ηλικία 49 ετών ένας από τους πολύ γνωστούς Λαμιώτες αθλητές που είχε διακριθεί σε αγώνες bodybuilding. 

Λίγο πριν κλείσει τα 50 του χρόνια «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο Κώστας Κουτρούμπας, ο «καλός γίγαντας» όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του.

Ο Κώστας επί σειρά ετών ασχολήθηκε με το επαγγελματικό body building συμμετέχοντας σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες με πολλές πρώτες θέσεις και διακρίσεις.

Τελευταία του συμμετοχή σύμφωνα με το bodybuilding.gr ήταν στο Πρωτάθλημα της WABBA το 2014 όπου κέρδισε την κατηγορία Masters 40+, ενώ στην συνέχεια είχε αγωνιστεί στο World Championships της WABBA World στο Ναύπλιο.

Ήταν επίσης πολύ γνωστός στην κοινωνία της Λαμίας από την ενασχόλησή του σε νυχτερινά κέντρα διασκεδάσεως. Άνθρωπος, γελαστός, με χιούμορ και διάθεση για αυτοσαρκασμό αλλά και με φιλοζωικά αισθήματα.

Μάλιστα πριν από ένα χρόνο είχε επικοινωνήσει με το LamiaReport, ψάχνοντας βοήθεια για ένα νεαρό πελαργό που είχε πέσει από τη φωλιά του στην περιοχή της Ανθήλης αναφέρει το LamiaReport.

Εκεί όπου ήταν το σπίτι του και διέμενε με την οικογένειά του.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη (30/6) στις 10:00΄ το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στην Ανθήλη Λαμίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ