Η Λετίσια έβγαλε βόλτα τα «κορίτσια»: Στη Σεγκόβια η βασίλισσα της Ισπανίας μαζί με τις Πρώτες Κυρίες (φωτό & βίντεο)

Στην παρέα τους και δύο Πρώτοι Κύριοι

Σε ρόλο ξεναγού η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας που έβγαλε «βόλτα» τις συζύγους των ηγετών που συμμετέχουν στη Σύνδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται στη Μαδρίτη.

Ειιδκότερα η 49χρονη σύζυγος του βασιλιά Φελίπε μαζί με τις Πρώτες Κυρίες, αλλά και δύο Πρώτους Κυρίους, τον Gauthier Destenay, σύζυγο του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου Xavier Bettel - ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος πρωθυπουργός στον κόσμο - και τον σύζυγο της προέδρου της Σλοβενίας επισκέφτηκαν την ιστορική πόλη Σεγκόβια.

Φωτογραφίες: EFE via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης είχε προηγηθεί το επίσημο δείπνο που παρέθεσε στο παλάτι το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας προς τιμήν  των συμμετεχόντων της Συνόδου.

Σήμερα Τετάρτη λοιπόν το πρόγραμμα είχε βόλτα στους κήπους του Βασιλικού Παλατιού στο San Ildefonso Granja, καθώς και επισκέψεις στο  Royal Glass Factory και το National Art Center Museum.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων φόρεσε ένα όμορφο καλοκαιρινό φόρεμα, με το οποίο την έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν και τις αγαπημένες της εσπαντρίγιες.

Φωτογραφίες: EFE via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν, η οποία ήταν μαζί με τις εγγονές της Maisy και Finnegan Biden, επέλεξε από πλευράς της ένα floral φουστάνι. 

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν προτίμησε το λευκό, που άλλωστε της πηγαίνει πολύ φορώντας ένα παντελόνι με ασορτί μπλούζα και ταμπά παπούτσια.

Στην ξενάγηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων η σύζυγος του Τούρκου Προέδρου Εμινέ Ερντογάν, καθώς και οι γυναίκες των ηγετών της Αυστραλίας, της Σλοβενίας και του Βελγίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ