Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Ιουνίου είναι η τελευταία του, καθώς η Σελήνη τις απογευματινές ώρες σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Άρη. Οι δυο πλανήτες είναι σε τετράγωνο που θα κορυφωθεί το Σάββατο και η Σελήνη λειτουργεί ως ενεργοποιητής αυτής της όψης.

Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης, θα λέγαμε μια όψη αντιπαραθέσεων, πόλωσης, πίεσης και βίας. Ενδεχομένως την έκφραση των παραπάνω να τη δούμε και στην επικαιρότητα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς από την πλευρά σας τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας με τους άλλους όσο και στις μετακινήσεις. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή και κατανόηση τόσο στο οικογενειακό σας περιβάλλον όσο και στο εργασιακό. Ελέγξτε τον θυμό και την έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση για ιδεολογικούς, θρησκευτικούς, πολιτικούς λόγους σήμερα θα έχετε γλιτώσει πολύ εκνευρισμό και στρες. Κάποιος μπορεί επίτηδες να προσπαθήσει να ανοίξει μια συζήτηση μαζί σας, είτε δια ζώσης είτε ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όχι βέβαια με την πρόθεση να ακούσει αυτά που έχετε να του πείτε, αλλά για να ρίξει λάδι στη φωτιά και να σας παρασύρει σε μια άσκοπη και τοξική κουβέντα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Καρκίνο, κάνοντας τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών προτεραιότητα της μέρας. Όμως οι απογευματινές ώρες έρχονται με όψεις πίεσης, καθώς έχουμε το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και την αντίθεση με τον Πλούτωνα. Σημειωτέο ότι οι δυο πλανήτες Άρης και Πλούτωνας βρίσκονται ήδη σε τετράγωνο μεταξύ τους που θα κορυφωθεί το Σάββατο.

Διβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ