Πατέρας αυτοκτόνησε στη Βιρτζίνια - Είχε ξεχάσει το 18 μηνών παιδί του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου

Ο πατέρας βρισκόταν έξω με τον γιο του όταν συνέβη το τραγικό γεγονός....

Οι τοπικές αρχές ερευνούν το θάνατο ενός μωρού και του πατέρα του, αφού τα πτώματα και των δύο βρέθηκαν στο σπίτι τους στην κεντρική Βιρτζίνια αυτή την εβδομάδα.

Η αστυνομία της κομητείας Τσέστερφιλντ δήλωσε πως πιστεύει ότι το παιδί, ένα αγόρι 18 μηνών, πέθανε αφού ο πατέρας του το άφησε μόνο του μέσα σε ένα αυτοκίνητο για αρκετές ώρες.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το παιδί νεκρό στην κατοικία της οικογένειάς του, την Τρίτη, ενώ ανταποκρίνονταν σε αναφορές που έδειχναν ότι ένα μικρό παιδί μπορεί να είχε ξεχαστεί σε ένα όχημα.

Περίπου την ίδια ώρα, το τμήμα έλαβε επίσης πληροφορίες για "αυτοκτονία" του πατέρα του παιδιού.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα του πατέρα σε μια δασώδη περιοχή πίσω από το σπίτι, αφού πρώτα ανακαλύφθηκε το παιδί μέσα στο σπίτι αναφέρει το cbsnews

Οι πρώτες έρευνες δείχνουν ότι ο πατέρας αυτοπυροβολήθηκε αφού άφησε κατά λάθος το νήπιο μέσα στο αυτοκίνητό του και αργότερα συνειδητοποίησε ότι το παιδί είχε πεθάνει.

"Όταν ο πατέρας ανακάλυψε το παιδί νεκρό μέσα στο όχημα, επέστρεψε στο σπίτι και πήρε το παιδί μέσα στην κατοικία. Στη συνέχεια βγήκε από την κατοικία και αυτοπυροβολήθηκε", ανέφερε η αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ