Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εξοργισμένος με παπαράτσι: "Μας κατέστρεψες τη μέρα, είσαι disgusting - Φωτογράφιζε την Κέιτ & τα παιδιά που έκαναν ποδήλατο"

Βίντεο δείχνει την στιγμή που εξοργίζεται με ένα φωτογράφο, επειδή καταγράφει την Κέιτ και τα παιδιά του

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να φωνάζει σε έναν φωτογράφο και να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι τον παρακολουθούσαν ενώ βρισκόταν σε ιδιωτική οικογενειακή εκδρομή.

Το βίντεο τραβήχτηκε πέρυσι, σύμφωνα με την Telegraph, ενώ ο Δούκας και η Δούκισσα Κέιτ και τα τρία τους παιδιά, ο Τζορτζ, η Σαρλότ και ο Λούις, έκαναν ποδηλατάδα κοντά στο σπίτι τους στο Νόρφολκ. 

 

 

Δείτε επίσης: Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ: Αυτό είναι το πρώτο επίσημο πορτρέτο των επόμενων βασιλιά και βασίλισσας της Mεγάλης Βρετανίας (φωτό)

 

Στα πλάνα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φαίνεται δικαιολογημένα θυμωμένος που τον φωτογράφιζαν και τον βιντεοσκοπούσαν με τα παιδιά του ενώ δεν βρισκόταν σε επίσημη εκδρομή, ενώ η Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους στέκονται μακριά από την κάμερα.

Οι Cambridges φάνηκε επίσης να πιστεύουν ότι το άτομο με την κάμερα τους ακολουθούσε παντού, εμφανιζόμενο ακόμη και κοντά στο ίδιο το Anmer Hall.

 

 

Τώρα, το Παλάτι του Κένσινγκτον χαρακτήρισε τη δημοσιοποίηση του βίντεο ως "παραβίαση της ιδιωτικής ζωής".

Το Παλάτι ζητά επί του παρόντος την αφαίρεση του βίντεο από κάθε ιστότοπο στον οποίο εμφανίζεται η οικογένεια, ενώ ο εικονολήπτης ήρθε σε επαφή με τους δικηγόρους του λίγο μετά τον καβγά, γράφει το Marie Claire.

 

Σύμφωνα με την Telegraph, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ διαπραγματεύτηκε μια συμφωνία με τα μέσα ενημέρωσης ότι θα επιτρέπει περιορισμένη πρόσβαση στα παιδιά του κατά τη διάρκεια επίσημων εκδηλώσεων, καθώς και τη δημοσιοποίηση οικογενειακών φωτογραφιών σε ορισμένες περιπτώσεις, και ότι θα πρέπει να έχουν την ιδιωτική τους ζωή σε κάθε άλλη στιγμή.

Τα παιδιά είναι 8, 7 και 4 ετών αντίστοιχα, οπότε έχουν απόλυτο δικαίωμα σε αυτή την ιδιωτική ζωή - βασιλική ή όχι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ