Στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης: Υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό

Στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας βρίσκεται από τα ξημερώματα ο προφυλακισμένος ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος δικάζεται για βιασμούς, αισθάνθηκε πόνουςγύρω στις 04:00 τα ξημερώματα. Έτσι, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο και εξετάζεται από τους γιατρούς για να εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο. Νοσηλεύεται στην νευρολογική κλινική για νοσηλεία και παρακολούθηση.

Διαβάστε επίσης:
Πέτρος Φιλιππίδης: Θα υποβληθεί σε επέμβαση – Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του (βίντεο)

Υπενθυμίζεται πως βρίσκεται εν εξελίξει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για μια κατηγορία βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του, ο ηθοποιός φέρεται να βίασε δύο φορές συνάδελφο του το 2008 καθώς και να αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο ηθοποιούς, το 2010 και το 2014.

Σε δύο από τις περιπτώσεις οι πράξεις τελέστηκαν μέσα στο καμαρίνι του, όπου για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκαν εκεί οι συνάδελφοι του, ενώ στην τρίτη περίπτωση επιχείρησε να βιάσει την ηθοποιό μέσα στο αυτοκίνητο του, μετά από επαγγελματικό ραντεβού που είχε με την άνεργη τότε, παθούσα.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως οι καταγγέλλουσες έχουν στόχο την προσωπική τους προβολή δια της συκοφάντησής του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ