Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Made in Greece τα De.bour και η δημιουργός τους Ντέπυ Μπουρνάζου - Χειροποίητα παπούτσια με ελληνική υπογραφή! (φωτό)

Η Ντέπυ Μπουρνάζου ή αλλιώς «de.bour» δίνει τη δική της «μάχη» απέναντι στη μαζική παραγωγή και κατασκευάζει, εδώ και τέσσερα χρόνια, χειροποίητα παπούτσια που φέρουν την υπογραφή της.

Τα De.bour είναι ένα brand χειροποίητων παπουτσιών που ο σχεδιασμός και η μελέτη για κάθε κολεξιόν γίνονται από την Ντέπυ Μπουρνάζου, ενώ στο κομμάτι της κατασκευής είναι μια ομάδα συνεργατών, όπου ο κάθε ένας συμβάλει με το δικό του τρόπου για την ολοκληρωθεί κάθε μοναδικό ζευγάρι υποδημάτων. 

Τα de.bour ως brand παπούτσι ξεκίνησαν το 2011, με πρώτη παρουσίαση στην Athens Xclusive Designers Week. 

Η Ντέπυ Μπουρνάζου ήθελε να ασχοληθεί με το σχεδιασμό υποδημάτων με το που τελείωσε το σχολείο. Τότε, όμως, μη γνωρίζοντας την ύπαρξη της σχολής υποδηματοποίας, πήγε σε μια ιδιωτική σχολή για σχέδιο μόδας, παράλληλα με τις σπουδές επικοινωνίας που έκανε στο Καποδιστριακό Πανεπιστημίο.

Λίγα χρόνια αργότερα, ανακάλυψε μια μέρα κατά τύχη τη σχολή για σχεδιασμό και κατασκευή υποδήματος και την ξεκίνησα την επόμενη ημέρα! 

Αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση μέσα στην κρίση. Έχοντας σύμμαχο το δίδυμο «άγνοια και ενθουσιασμός» κατάφερε να μην απογοητευτεί, ούτε και να πανικοβληθεί στο ξεκίνημά της.

Σήμερα η πολυτάλαντη σχεδιάστρια συνεργάζεται με αρκετά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και δημιουργεί super trendy παπούτσια για κάθε γυναίκα, εντυπωσιακά σανδάλια,  ιδιαίτερα αξεσουάρ και ρούχα αλλά και custom made ψηλοτάκουνα για μοντέρνες νύφες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ