Σερβιτόροι τυραννούν και βρίζουν τους πελάτες του εστιατορίου - Η ουρά τεράστια ωστόσο!

«Ορίστε ο κατάλογος, διάβασέ τον γρήγορα και πες μας τι θες...»

«Ο πελάτης έχει πάντα άδικο, είναι άθλιος και έτσι πρέπει να του συμπεριφερόμαστε» αποτελεί το ρητό του διάσημου εστιατορίου «Karen's Diner»!

«Καλό φαγητό, απαράδεκτο σέρβις» γράφουν οι περισσότεροι επισκέπτες του εστιατορίου. Όταν πάει κάποιος πελάτης για πρώτη φορά θα έρθει η σερβιτόρα και θα του πει:

 

 

«Ορίστε ο κατάλογος διάβασε τον γρήγορα και πες μας τι θες» πετάγοντας απειλητικά τον κατάλογο στο τραπέζι. Αν έχει νεύρα; Στο πάτωμα στα πόδια του πελάτη!

Μάλιστα, την ώρα του σερβιρίσματος, θα του πετάξει το πιάτο με αγένεια και θα του πει: «Ορίστε το φαγητό σου, φάτο και άντε γαμ@@σου».

 

 

Αν κάποιος άτυχος αποφασίσει να τραβήξει μια σέλφι για να την ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τότε ο σερβιτόρος θα του πει μπροστά σε όλον τον κόσμο: «Τι κάνεις εκεί ρε; Νομίζεις ότι θα γίνεις influencer επειδή βγάζεις φωτογραφία το μπέργκερ;».

 

 

Και στην περίπτωση παραπόνων; Καλύτερα να τρέξεις να κρυφτείς!! Οι σερβιτόροι αρχίζουν να λένε δυνατά ο ένας στον άλλον «Ρε συ φώναξε τον υπεύθυνο. Έχουμε έναν μ@@κα εδώ που θέλει να διαμαρτυρηθεί».

Και έρχεται ο υπεύθυνος και ρωτάει: «Εσύ θες να παραπονεθείς; Άιντε πες μας τι θες.» 

 

 

Στην ιστοσελίδα του στο facebook, πάντως το κατάστημα έχει ενημερώσει από πριν τους πελάτες για την "πολιτική" του καταστήματος: «Μισούμε τις καλές υπηρεσίες. Βάλτε μας 1 στην αξιολόγηση. Δεν μας ενδιαφέρει. Το προσωπικό μας είναι αγενές, οι τρόποι μας ανύπαρκτοι. Σας προσκαλούμε να ζητήσετε τον μάνατζερ».

 

 

Μια πελάτισσα, η Σάλι Κουίν περιέγραψε την εμπειρία της στην εφημερίδα του Σίδνεϊ,«The Age» . Είπε ότι ο σερβιτόρος που τους εξυπηρέτησε, ούρλιαζε και τους έλεγε συνέχεια «μαλ@@ες». Μάλιστα κάποια στιγμή άρχισε να κροϊδεύει τα μαλλιά της κόρης της.

Και όμως ένα τέτοιο εστιατόριο είναι συνεχώς γεμάτο! 

Εκτός από το πρώτο Karen’s Diner που άνοιξε στο Σίδενϊ το 2021, σε λιγότερο από έναν χρόνο άνοιξαν άλλα 4. Τρία στη Βρετανία και ένα στη Νέα Υόρκη.

 

 

Μάλιστα, δεδομένης της επιτυχίας, σχεδιάζεται να ανοίξουν ακόμη 10 καταστήματα, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ. Όσοι πάντως δοκίμασαν το φαγητό έχουν να το λένε ότι ήταν εξαιρετικό.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ