Linda Evangelista: Δείτε την χωρίς μακιγιάζ μετά την παραμόρφωση από τις πλαστικές - Το πρησμένο πρόσωπό της

Πριν λίηες ημέρες ο πρώην σύζυγός της κατηγορήθηκε ότι βίασε δώδεκα μοντέλα ηλικίας μόλις 14 ετών. 

Η 57χρονη  Linda Evangelista, έχει εμφανιστεί μόνο λίγες φορές από τότε που υποβλήθηκε σε κρυολιπόλυθση το 2016 - η οποία, όπως είπε, την άφησε "μόνιμα παραμορφωμένη". 

Η θεά των 90's ζει απομονωμένη εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια, αφού από ένα ιατρικό λάθος, είδε το πρόσωπο, αλλά και το σώμα της , να αλλάζουν. 

Η ''ιέρεια'' των catwalks πριν από αρκετό καιρό έκανε μία συγκλονιστική ανάρτηση στο instagram της, στην οποία μοιράστηκε το πρόβλημά της. Όπως αναφέρει, προχώρησε σε μία εγχείρηση λιποκυττάρων η οποία δεν πήγε και τόσο καλά.

«Έχω παραμορφωθεί τρομακτικά», δήλωσε το πρώην μοντέλο, ισχυριζόμενη ότι έχει υποστεί μόνιμη βλάβη αφού εμφάνισε σπάνιες παρενέργειες μετά από μια... τυπική θεραπεία για την καταπολέμηση του λίπους, που έκανε το 2016.

Υπόσχεται, μάλιστα, να μηνύσει τους γιατρούς καθώς την έκαναν αγνώριστη! 

Στο κείμενό της, ανέφερε ότι η διαδικασία ρουτίνας για απώλεια λίπους ονομάζεται «CoolSculpting» (κρυολιπόλυση).  Μετά από αυτό η ίδια προτιμάει την απομόνωση. Το supermodel δεν δίστασε μάλιστα να πει δημόσια το όνομα του κέντρου αισθητικής με το οποίο βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη. 

Η ίδια μιλώνατς ανοιχτά για όσα βιώνει στη ζωή της, είπε χαρακτηριστικά: Θέλω να ξεφορτωθώ την ντροπή''. ''Κουράστηκα να ζω έτσι. Θέλω να βγω από την πόρτα με το κεφάλι ψηλά, αν και δεν μοιάζω με τον εαυτό μου πια'', συμπληρώνει στο μήνυμά της.

 

 

Όλη αυτή η περιπέτρια την οδήγησε και σε έναν «κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, βαθιάς θλίψης και χαμηλής αυτοεκτίμησης».

Πριν κάποιους μήνες η Linda Evangelista βρήκε το κουράγιο και το θάρρος να δείξει στον κόσμο το πρόσωπο και το σώμα της μετά την αποτυχημένη επέμβαση. 

Σε μια φωτογράφιση για το περιοδικό People, ανοίγεται για τον συναισθηματικό και σωματικό πόνο που έχει βιώσει στη ζωή της τα τελευταία χρόνια.

 

 

Η ίδια κατέθεσε αγωγή τον Σεπτέμβριο εναντίον της μητρικής εταιρείας του CoolSculpting, Zeltiq Aesthetics Inc. για αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων, ισχυριζόμενη ότι δεν είναι σε θέση να εργαστεί από τότε που υποβλήθηκε σε επτά συνεδρίες CoolSculpting σε γραφείο δερματολόγου από τον Αύγουστο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2016.

Πηγή: Peope exclusive Photos

«Μου άρεσε πολύ να βρίσκομαι στην πασαρέλα. Τώρα φοβάμαι να πέσω πάνω σε κάποιον γνωστό μου», λέει στο PEOPLE. «Δεν μπορώ να ζήσω άλλο έτσι, κρυμμένη και ντροπιασμένη. Απλά δεν μπορούσα να ζήσω άλλο με αυτόν τον πόνο. Είμαι πρόθυμη να μιλήσω επιτέλους».

Πλέον η Linda, έχει βρει το θάρρος και το κουράγιο να βγει έξω έτσι όπως είναι. Μάλιστα εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη να απολαμβάνει την βόλτα της με casual look και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

 

Η έξοδός της έγινε λίγες ημέρες αφότου αναφέρθηκε ότι ο πρώην σύζυγός της, Gerald Marie, 72 ετών, φέρεται να βίασε 13 μοντέλα επειδή θεωρούσε ότι οι παρθένες δεν είχαν ''φωτογένεια''  και τις έβαζε να κάνουν κοκαΐνη για να παραμείνουν αδύνατες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ