Ανατροπή στην υπόθεση του 18 μηνών βρέφους στην Αθήνα - Δεν ήθελε να το πνίξει ο μπαμπάς του, αλλά να το σώσει, ήταν υπό την επήρεια ουσιών

Τι είπε ο πατέρα; 

Ανατροπή στην υπόθεση απόπειρα πνιγμού του 18 μηνών παιδιού στην Ομόνοια.

"Δεν προσπάθησα να πνίξω το παιδί. Πνιγόταν και έβαλα τα δάχτυλα μου να το σώσω". Με αυτά τα λόγια ο 35χρονος πατέρας υποστήριξε τι είχε συμβεί εκείνη τη μέρα στην Ομόνοια, ενώ κατηγορείται από την 34χρονη σύντροφο του, πως προσπάθησε να πνίξει το ενός έτους βρέφος τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί στις 29 Ιουνίου. Όπως φαίνεται και σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, ο πατέρας κρατούσε στην αγκαλιά του το ενός έτους βρέφος, ενώ κάποια στιγμή έβαλε τα δάχτυλα του μέσα στο στόμα του παιδιού.

Περαστικοί βλέποντας το περιστατικό φοβήθηκαν ότι θα πνίξει το παιδί, ενώ οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν, και αφού τον ακινητοποίησαν του πήραν το βρέφος από τα χέρια. Μάλιστα, υπήρχε και συμπλοκή, όταν μία γυναίκα που είδε το περιστατικό προσπάθησε να τραβήξει το μωρό. Κοντά τους έτρεξε και η μητέρα του παιδιού.

Ένας άνδρας που είδε το περιστατικό πλησίασε και άρπαξε τον πατέρα, ο οποίος αντέδρασε έντονα, χωρίς να σταματήσει. Ακολούθησε "μάχη", με τη μητέρα του αγοριού να προσπαθεί να του αποσπάσει το παιδί. Ένας ακόμη άνδρας έτρεξε να βοηθήσει και τελικά κατάφεραν να του αποσπάσουν το παιδί.

Την ίδια μέρα, κατέφυγε στο ΑΤ Ομόνοιας, στο τμήμα ασφαλείας η μητέρα του βρέφους, η οποία υπέβαλε μήνυση κατά του 35χρονου υποστηρίζοντας πως ο 35χρονος άρπαξε το μωρό από το λαιμό για να το πνίξει.

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία το ζευγάρι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και αμφότεροι είναι τοξικοεξαρτημένοι.

Ο πατέρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στον οποίον ανέφερε τη δική του πλευρά και όσα έγιναν κατά τον ίδιο, με τον εισαγγελικό λειτουργό να τον αφήνει ελεύθερο.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας είχε τσακωθεί με τη γυναίκα του νωρίτερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ