Σε πελάγη ευτυχίας Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Παντρεύτηκαν και έκαναν baby shower, λίγο πριν γίνουν γονείς (φωτό & βίντεο)

Το θαλασσί φόρεμα της μέλλουσας μαμάς!

Ημέρα χαράς για την Λάουρα Νάργες και τον αγαπημένο της Χρήστο Σαντικάι, οι οποίο παντρεύτηκαν «κρυφά», ενώ έκαναν και ένα  baby shower party, αφού σύντομα θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Insgtagram η Νάνσυ Παραδεισανού, η μέλλουσα μαμά επέλεξε για την περίσταση ένα όμορφο, μακρύ γαλάζιο φόρεμα το οποίο άφηνε να φανεί η φουσκωμένη της κοιλίτσα. Στα μπλε ήταν ντυμένος και ο γαμπρός!

Photos: Instagram

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο, ενώ άλλες ότι υπέργραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Σε κάθε περίπτωση σεγγενείς και λίγοι στενεοί φίλοι βρέθηξαν στον πλευρό τους ενώ ενώ στη συνέχεια γιόρτασαν κάνοντας ένα party για τον μπέμπη τους, ο οποίος θα γεννηθεί σε λίγο καιρό.

 

 

Εκτός από τις φωτογραφίες η  Παραδεισανού, η οποία επίσης φόρεσε ένα μακρύ μπλε φόρεμα και εσπαντρίγιες, ανέβασε στα stories της και βίντεο από την όμορφη αυτή ημέρα.

Όπως θα δείτε ο χώρος είχε στολιστεί με γαλάζια και μπλε μπαλόνια, αφού το μωράκι που περιμένουν είναι αγόρι, ενώ σε κάποιο σημείο η Νάργες ακούγεται να λεέι: «Χαιρόμαστε που έρχεται ο μικρός». Να ζήσουν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ