Θέμης Αδαμαντίδης στους δημοσιογράφους: «Καλώς τα παιδιά - το βράδυ μου στα κρατητήρια ήταν καλύτερο από το δικό σας» (βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες αφέθηκε ελεύθερος

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα (2/7) ο Θέμης Αδαμαντίδης, μετά από μήνυση της συντρόφου του που κατήγγειλε επίθεση εναντίον της.

Τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης περιλαμβάνονται στην δίωξη που άσκησε το μεσημέρι η Εισαγγελία σε βάρος του τραγουδιστή.

Ο Αδαμαντίδης, τον οποίο η μηνυτήρια κατηγορεί για σωματική βία, οδηγήθηκε μετά τον Εισαγγελέα, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί τη Δευτέρα, σύφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μέχρι τότε, το δικαστήριο διέταξε να παραμείνει ελεύθερος ο καλλιτέχνης με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα κατήγγειλε πως ο γνωστός καλλιτέχνης την τράβηξε από τα μαλλιά, την έβρισε χυδαία και στη συνέχεια τη χτύπησε. Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής, μετά την καταγγελία πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο, ενώ και ο ίδιος έχει καταθέσει με την σειρά του μήνυση εις βάρος της συντρόφου του.

ω

 

 

 

Κατά την άφιξη του στην Ευελπίδων ο Αδαμαντίδης απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους λέγοντας «βρες καλώς τα παιδάκια».

Δείτε επίσης: 

Σε επίμονες ερωτήσεις τους για το πώς ήταν το βράδυ του απάντησε ειρωνικά «όπως και το δικό σας και καλύτερο», εισερχόμενος δε στο κτίριο, τούς απευθύνθηκε και πάλι λέγοντας «Πηγαίντε στα σπιτάκια σας τώρα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ