Το μυστηριώδες girlfriend του Tom Cruise - καστανή και σικάτη - μαζί σε συναυλία της Adele (φωτό)

Ο 59χρονος ηθοποιός πιστεύεται ότι χώρισε πρόσφατα

Καστανή και σικάτη η  μυστηριώδης συνοδός του Tom Cruise, ο οποίος βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη συναυλία της Adele που έγινε στο κεντρικό Λονδίνο.

Ο 59χρονος ηθοποιός πιστεύεται ότι χώρισε πρόσφατα από τη συμπρωταγωνίστριά του στο Mission Impossible, Hayley Atwell, 40 ετών, η οποία φέρεται τώρα να έχει συνεχίσει τη ζωή της με έναν μουσικό παραγωγό, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο πρωταγωνιστής του «Top Gun» εθεάθη στη συναυλία - όπου βρέθηκαν και άλλα διάσημα πρόσωπα - μαζί με μια μελαχρινή γυναίκα, για την οποία δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά. Η τελευταία φορούσε ένα τζιν παντελόνι και μια ροζ ζακέτα Gucci.

Το ζευγάρι χαμογελούσε καθώς έμπαινε στο Χάιντ Παρκ, προτού ο Tom σταματήσει για να μιλήσει στους θαυμαστές του και να ποζάρει μαζί τους. Η φιναλάδα του στεκόταν από πίσω του και τον παρακολουθούσε.

O Cruise, ο οποίος ήταν επίσης παντρεμένος με την Nicole Kidman, πήρε διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του Katie Holmes, 43 ετών, το 2012 και από τότε η μόνη σχέση του που έχει γίνει γνωστή ήταν με την Hayley Atwell.

Ωστόσο το ζευγάρι, το οποίο είχε χωρίσει ξανά μέσα στο 2021, φέρεται να έδωσε τέλος στον δεσμό του τον φετινό Ιούνιο. Είχαν αρχίσει να βγαίνουν το 2020 μετά τη συνάντησή τους στα γυρίσματα του Mission: Impossible 7. Μια πηγή είπε στη Sun: «Δυστυχώς δεν τους βγήκε. Αποφάσισαν τώρα ότι είναι καλύτεροι ως φίλοι ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ