Νίκος Μουτσινάς: «Είχα παγώσει όταν με φλέρταρε ένα αγόρι και φιληθήκαμε, νόμιζα ότι με κοιτούσαν όλοι» (βίντεο)

Ο παρουσιαστής σε μια  εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε  βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή, αλλά και για το «Καλό Μεσημεράκι».

«Υπήρχαν μέρες που δεν είχαμε θεματολογία. Φέτος έχω χορέψει όσο δεν έχω χορέψει όλα τα χρόνια της ζωής μου. Για να περάσει η ώρα.Όσο δεν με ενοχλούν από το κανάλι για τα νούμερα, δεν θα ενοχληθώ εγώ. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν μπορώ να μεταποιηθώ, δεν θέλω και να μεταποιηθώ» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα αναφέρθηκε στο περιοδικό Antivirus, με τον ίδιο να λέει: «Για το εξώφυλλο στο Antivirus μιλούμε περίπου ένα χρόνο και έλεγα δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν είναι η ώρα. Είχα κάνει και πέρυσι το καλοκαίρι το Down Town Κύπρου, είχε κομμάτι για την ΛΟΑΤΚΙ, δεν έλεγα ανοιχτά «είμαι gay» κλπ., αλλά φανταζόμουν ότι με τα λεγόμενά μου αν κάποιος αναρωτιόταν δεν θα είχε διαβάσει καλά τη συνέντευξη».

 Και πρόσθεσε: «Εμένα δεν με καίει να φιληθώ στον δρόμο, δεν νιώθω περιορισμένος αν δεν φιληθώ στον δρόμο. Κάποιος όμως μπορεί να νιώθει. Με αυτή τη σκέψη είπα πάμε να το κάνουμε, αλλά είπα αν είναι να τα πούμε θα τα πούμε. Ήταν και μια μικρή ανασκόπηση δική μου».

Ακόμα μίλησε για την σχέση που έχει με την μητέρα του και αποκάλυψε τι του απάντησε όταν εκείνος της είπε ότι είναι με αγόρι: «Είχα παγώσει όταν με φλέρταρε ένα αγόρι και φιληθήκαμε. Νόμιζα ότι με κοιτούσαν όλοι και φώναζαν ντροπή. Αρχικά, νόμιζα ότι το ξέρουν όλοι. Είχα πάει σπίτι και θυμάμαι ότι είχαμε κόσμο. Πήγα έκατσα σε μια καρέκλα και μου είπαν "τι έχεις";. Όταν είπα στη μαμά μου ότι είμαι με ένα αγόρι, δεν μπορούσε να μην παίξει τον ρόλο της "Ελληνίδας μάνας".

Είχα πει στη μάνα μου "πες μου κι ευχαριστώ γιατί δεν θα ανεχόσουν άλλη γυναίκα δίπλα μου, θα την σκότωνες"».

Τέλος αναφέρθηκε στην επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδάκι: «Το λέω χρόνια αλλά κάπως δεν κάθεται. Δεν ξέρω τι πρέπει να συνειδητοποιήσω μερικές φορές. Γενικότερα, η Ελλάδα και η υιοθεσία έχουν τεράστιο καβγά μεταξύ τους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ