Η πρώην σεξοβόμβα του Μπερλουσκόνι, η καλλονή Πασκάλε παντρεύτηκε την καλή της - αμόρε με την τραγουδίστρια Τούρτσι (φωτό & βίντεο)

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο κάστρο Βελόνα, του ενδέκατου αιώνα

Η Φραντσέσκα Πασκάλε (Francesca Pascale), επί εννέα χρόνια σύντροφος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι (Silvio Berlusconi), συνδέθηκε, με σύμφωνο συμβίωσης, με την Ιταλίδα τραγουδίστρια Πάολα Τούρτσι (Paola Turci).

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται σε γάμο και αποκαλύπτουν ότι στη δεξίωση, μετά την τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μονταλτσίνο της Τοσκάνης, ευχήθηκαν μακρά και ευτυχισμένη ζωή στο ζευγάρι, τριάντα καλεσμένοι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paola Turci (@paolaturci)

«Τόσο η Πάολα Τούρτσι όσο και η Φραντσέσκα Πασκάλε ήταν ντυμένες στα λευκά, και ευχαρίστησαν τους δημοσιογράφους που τις περίμεναν και σχολίασαν την "σικ" εμφάνισή τους», γράφει η εφημερίδα La Repubblica.

Ο δεσμός της Φραντσέσκα Πασκάλε με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι τελείωσε το 2020. Ήδη κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον «Καβαλιέρε», είχε λάβει ανοικτά θέση υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων. «We said yes», έγραψε η Πάολα Τούρτσι στο Ιnstagram, ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία.

«Κατάλαβα ότι αγαπιούνται, υπάρχει πραγματικό αίσθημα και θέλησαν να το εκφράσουν με ειλικρίνεια και ενθουσιασμό», δήλωσε ο δήμαρχος του Μπρουνέλο, Σίλβιο Φραντσεκέλι.

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο κάστρο Βελόνα, του ενδέκατου αιώνα, το οποίο έχει μετατραπεί σε πολυτελές ξενοδοχείο. Στο παρελθόν, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εκφράσει την πρόθεση να το αγοράσει ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, τέλος, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ιταλός δισεκατομμυριούχος και πρώην πρωθυπουργός έστειλε δώρο στην πρώην σύντροφό του και στην Πάολα Τούρτσι, για την σημαντική αυτή ημέρα της ζωής τους. 

Η Φραντσέσκα Πασκάλε με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, photo: ANSA via ΑΠΕ/ΜΠΕ

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας τον Μάρτιο του 2022 παντρεύτηκε σε μια «fake τελετή», που  κόστισε περίπου 400.000 ευρώ, την κατά 53 χρόνια νεότερη του πολιτικό Μάρτα Φασίνα (Marta Fascina).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ