Βασίλισσα Μάξιμα: Όλο το καλοκαίρι στο σύνολό της! Φόρεμα με tropical prints, σκουλαρίκια - φύλλα, πράσινο τσαντάκι (φωτό)

Παρευρέθηκε, μαζί με τον σύζυγό της, στην εορταστική εκδήλωση για το κλείσιμο της επετειακής σεζόν του Εθνικού Μπαλέτου

Καλοκαιρινή και πολύχρωμη η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας!

Μετά τις εμφανίσεις που έκανε κατά την επίσημη επίσκεψη εκείνης και του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου στην Αυστρία, η 51χρονη royal εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά.

Ειδικότερα η μητέρα της  της διαδόχου πριγκίπισσας Αμαλίας, της πριγκίπισσας Αλεξίας και της πριγκίπισσας Αριάν παρευρέθηκε, μαζί με τον σύζυγό της, στην εορταστική εκδήλωση για το κλείσιμο της επετειακής σεζόν του Εθνικού Μπαλέτου, στο Άμστερνταμ, το οποίο γιόρτασε τα 60 του χρόνια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hmqueenmaxima

 

Για την περίσταση λοιπόν η Μάξιμα, η οποία λατρεύει τα έντονα χρώματα (και τα καπέλα!) επέλεξε ένα μάξι φουστάνι με έναν ώμο, από το brand Etro. Το φόρεμά της είχε tropical prints και το συνδύασε με ένα ζευγάρι πράσινα σκουλαρίκια Jar, σε σχήμα φύλλου και ένα clutch Isla σε ανάλογο τόνο.

Νωρίτερα η royal είχε κάνει μια solon επίσκεψη στο TextielMuseum (Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας) στο Tilburg. 

Εκεί την είδαμε να φορά ένα πορτοκαλί φόρεμα από τα Zara στο οποίο είχε προσθέσει μια μεγάλη καφέ ζώνη, ασορτί ζακέτα και πλατφόρμες Paul Andrew. Παράλληλα κρατούσε ένα, επίσης καφέ τσαντάκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ