Οι ερωτικές προβλέψεις (4-10/7) για τα 12 ζώδια: Μην το βάλετε κάτω με την πρώτη, προσπαθήστε ξανά

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει αυτή την εβδομάδα, αφού στις 05/07/2022 ο Άρης και ο Ερμής προχωράνε στο ζώδιο του Ταύρου και του Καρκίνου αντίστοιχα.

Ο Άρης εγκαταλείπει το πύρινο ζώδιο του Κριού και κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20/08/2022. Αυτή η θέση του Άρη θα μας βοήθησε να σταθεροποιήσουμε σχέσεις και καταστάσεις που ξεκίνησαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα και θα μας δείξει τι έχει γερές βάσεις και αξίζει να επενδύσουμε σε αυτό. Τα βήματα μας τώρα πρέπει να είναι αργά και μεθοδικά, αφού η βιασύνη και ο παρορμητισμός δεν θα μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Άρης στον Ταύρο μας διδάσκει επιμονή και υπομονή, αφού είναι σίγουρο ότι θα πάρει τελικά αυτό που θέλει στον έρωτα όσο κι αν χρειαστεί να περιμένει. Μην το βάλετε κάτω λοιπόν με την πρώτη εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα είχατε σχεδιάσει και προσπαθήστε ξανά.

Ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 05/07/2022 έως τις 19/07/2022 ευνοεί ιδιαίτερα τις συζητήσεις που έχουν να κάνουν με τα συναισθήματα μας και εκείνα τα ευαίσθητα ζητήματα που δυσκολευόμαστε να αγγίξουμε. Ο Ερμής σε αυτή τη θέση θα μας δώσει την ευκαιρία να εκφράσουμε με λόγια όλα όσα κρύβουμε μέσα μας και θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να εμβαθύνουμε στις καταστάσεις.

Η διαίσθηση θα είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη τώρα, αφού θα μπορούμε να κατανοήσουμε τους άλλους σε βάθος και θα μπορέσουμε να αντιληφθούμε όχι μόνο αυτά που μας λένε, αλλά και αυτά που δεν μας λένε. Μάλιστα, το εξάγωνο που θα σχηματίσουν Άρης και Ερμής στις 05/07/2022 κάνει αυτή την ημέρα ιδανική για να επικοινωνήσουμε με το ταίρι μας, να κάνουμε εποικοδομητικές συζητήσεις και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα.

Ωστόσο, στις 09/07/2022 το τετράγωνο Ερμή-Δία είναι μια όψη η οποία από τη μία φέρνει αισιοδοξία και θετική σκέψη και μας επιτρέπει να κάνουμε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, αλλά από την άλλη χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να παραβλέπουμε λεπτομέρειες οι οποίες μπορεί να είναι σημαντικές για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Επιπλέον, θα πρέπει να προσέξουμε τον τρόπο που εκφραζόμαστε, καθώς μπορεί να γίνουμε εριστικοί και αλαζόνες. Η εβδομάδα κλείνει με ένα ευνοϊκό εξάγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό στις 10/07/2022, μια όψη η οποία φέρνει εκπλήξεις, συνειδητοποιήσεις και ξαφνικές συναντήσεις. Είναι μια ευκαιρία να πειραματιστούμε, να κοινωνικοποιηθούμε και να αναζητήσουμε τρόπους που θα μας βγάλουν από τη ρουτίνα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης θα σας αφήσει επιτέλους στην ησυχία σας, αφού στις 5/7 θα εγκαταλείψει το ζώδιο σας και θα κάνει την είσοδο του στον Ταύρο. Αυτή η θέση θα σας δώσει την ευκαιρία να αποδείξετε στους άλλους την αξία σας και πόσα μπορείτε να προσφέρετε και ταυτόχρονα θα βοηθήσει κι εσάς να δείτε πιο ξεκάθαρα εάν μια σχέση που μπορεί να ξεκίνησε μέσα στο προηγούμενο διάστημα αξίζει και έχει γερές βάσεις για να προχωρήσει.

Την ίδια ημέρα, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου και μέχρι τις 19/7 θα μπορέσετε πολύ πιο εύκολα να ανοίξετε την καρδιά σας στους άλλους και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, αρκεί να αισθάνεστε άνεση και ασφάλεια με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Μέσα σε αυτό το διάστημα ευνοούνται ιδιαίτερα οι συζητήσεις που αφορούν οικογενειακά ζητήματα και θέματα σπιτιού, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο ένα άτομο από το παρελθόν το οποίο μπορεί να ανακινήσει μνήμες και κρυμμένα συναισθήματα. Στις 9/7 το τετράγωνο Ερμή-Δία χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να παρασυρθείτε σε υπερβολές και να πείτε παραπάνω από όσα πρέπει με αποτέλεσμα να εκτεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σας θέλει ετοιμοπόλεμους στα ερωτικά σας, αφού στις 5/7 ο Άρης θα περάσει στο δικό σας ζώδιο και θα σας χαρίσει ενέργεια, θάρρος και αποφασιστικότητα. Θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε πρωτοβουλίες, να κάνετε νέα ξεκινήματα στις σχέσεις σας και να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας με περισσότερη θέρμη. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις και να σας φέρει σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας.

Προσπαθήστε λοιπόν να ρίξετε τους τόνους και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας κοστίσουν. Την ίδια ημέρα ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και ενεργοποιεί τον οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την επικοινωνία. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Εκφράστε λοιπόν τις σκέψεις και τις ιδέες σας στο ταίρι σας και μην αποκλείσετε την ιδέα να πάτε έστω μια κοντινή εκδρομή που μπορεί να σας ανανεώσει. Στις 10/7 το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σας καλεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, αφού μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη συνάντηση ή μια νέα γνωριμία που θα σας χαροποιήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Ταύρου από τις 5/7 και μπορεί για το επόμενο διάστημα να νιώσετε «πεσμένοι», αφού δεν θα έχετε την ενέργεια και τη διάθεση να κάνετε δραστικές κινήσεις. Αντιθέτως, ο Άρης σε αυτή τη θέση σας δημιουργεί την ανάγκη να αφεθείτε στα γεγονότα και να διατηρήσετε μια πιο παθητική στάση απέναντι στις καταστάσεις. Ίσως είναι μια ευκαιρία να στραφείτε μέσα σας, να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας και να επιλύσετε ζητήματα που σας απασχολούν. Ο Άρης στον Ταύρο σας καλεί να κλείσετε οριστικά κάποιες καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να πείτε όχι σε ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να σας κρατήσουν πίσω.

Προσοχή σε παρασκηνιακές ή κρυφές κινήσεις και ερωτικές περιπέτειες που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες. Την ίδια ημέρα, η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας δώσει την ευκαιρία να εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας, κυρίως για τα οικονομικά ή για πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας. Το τετράγωνο Ερμή-Δία στις 9/7 χρειάζεται μέτρο και σύνεση, γιατί μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές. Προσέξτε λοιπόν ποιους εμπιστεύεστε και σε ποιους ανοίγεστε και μη βιαστείτε να κάνετε όνειρα και σχέδια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ