Σπύρος Σούλης: Τα πάνω κάτω στη διακόσμηση – Τοποθετούμε τα βάζα σε κορνίζες (φωτό)

Γίνετε δημιουργικοί φτιάχνοντας ένα αυτοσχέδιο έργο τέχνης που περιλαμβάνει βάζα, λουλούδια και πολλή φαντασία.

Το να έχετε βάζα σε χαμηλά σημεία του σπιτιού με νερό και λουλούδια είναι κάτι το απαγορευμένο αν έχετε μικρά παιδιά, ζωηρά γατάκια ή σκύλους. Βγάλτε λοιπόν τα βάζα από τα τραπέζια και κρεμάστε τα στον... αέρα.

Βάζα μέσα σε κορνίζα


Μια από τις αγαπημένες μας λύσεις διακόσμησης είναι τα κάδρα στους τοίχους. Τελευταία, ένα νέο τρεντ κάνει την εμφάνισή του και μας υπαγορεύει να κρεμάμε άδειες κορνίζες στους τοίχους βάζοντας μέσα στο πλαίσιο διάφορα αντικείμενα, σαν 3d πίνακες. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με το βάζο σας, τοποθετώντας το μέσα σε ξύλινο ή μπρούτζινο πλαίσιο.

Βάζα σε μορφή μπουκαλιών


 Άλλο ένα ωραίο διακοσμητικό τρικ, είναι να κρεμάσετε μερικά μπουκάλια στον τοίχο σας δημιουργώντας αυτοσχέδια βάζα! Είναι εύκολο και δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα. Μπορείτε να επιλέξετε είτε μπουκάλια μπύρας ή διαφανή γυάλινα μπουκάλια σε διάφορες αποχρώσεις. Εμάς μας αρέσουν πολύ και τα vintage μπουκάλια για το γάλα.

Τοποθετήστε την κατασκευή σας στην είσοδο του σπιτιού για να καλωσορίζετε τους καλεσμένους σας με τον πιο εμπνευσμένο τρόπο.

Βάζα στον τοίχο σε διάταξη

Αν δεν θέλετε ούτε πλαίσια, ούτε μπουκάλια, χρησιμοποιήστε απλά βάζα και τοποθετήστε τα πάνω στον τοίχο σας. Μια ωραία πρόταση είναι να βάλετε πρώτα στον τοίχο ένα κομμάτι ξύλου και πάνω σε αυτό να κολλήσετε τα βάζα σας, όπως αναφέρει ο Σπύρος Σούλης στο spirossoulis.com. Το ξύλο ταιριάζει ιδανικά με το γυαλί δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον έργο τέχνης. Γίνετε δημιουργικοί και μη φοβάστε να πάτε τη διακόσμηση του σπιτιού σας ένα βήμα παραπέρα.

Photo via spirossoulis.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ