Πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας: 2 μέρες, 5 outfits! - Τέσσερα φορέματα & μία λουλουδάτη φούστα (φωτό & βίντεο)

Τι φόρεσε η διάδοχος στην Πορτογαλία

Δύο μέρες, πέντε διαφορετικά looks για την πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας, η οποία πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Πορτογαλία στις 29 και 30 Ιουνίου.

Η 44χρονη διάδοχος βρέθηκε στη Λισαβόνα με αφορμή την Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τον ωκεανό που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, ωστόσο είχε παράλληλα την ευκαιρία να δει και μερικά από τα αξιοθέατα.

Ειδικότερα έκανε βόλτα στην παλιά πόλη και επισκέφτηκε επίσης τη Μονή Ιερώνυμου (Mosteiro dos Jerónimos) στο Μπελέμ. 

Ας δούμε όμως τα σύνολα που πήρε μαζί της: Τέσσερα φορέματα και μια φούτσα! Η κόρη του βασιλιά Καρλ Γκούσταβ και της βασίλισσας Σίλβια εμφανίστηκε με ένα floral φόρεμα σε ροζ απόχρωση από το Brand Saloni, το οποίο συνδύασε με ένα τσαντάκι REDValentino, το οποίο έχει ξαναφορέσει και γόβες Gianvito Rossi.

Επίσης την είδαμε με  φουστάνι στο χρώμα της λεβάντας, από την εταιρεία Rotate. Το look ολοκληρώθηκε με ασορτί γόβες και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πετράδια σε ανάλογους τόνους με το outfit της.

Στη βαλίτσα της είχε βάλει ένα ακόμα floral φουστάνι, αυτή τη φορά σε πράσινες αποχρώσεις. Κρατούσε μια μικρή μπεζ τσάντα και φορούσε λευκά Stan Smith αθλητικά παπούτσια Adidas.

Πάμε πλέον στο τέταρτο φόρεμα, το οποίο ήταν άκρως ρομαντικό. Λευκό με μακριά μανίκια, το συνδύασε με πλατφόρμες και μια μικρή τσάντα.

Τέλος η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας εμφανίστηκε με μια φούστα H&M με λουλούδια, την οποία έχει ξαναφορέσει. Συμπλήρωσε το σύνολό της με μια λευκή μπλούζα και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ